Van egy simsonom, nincs rajta benzin csap, és ami benzin benne van reggelre kifolyik mind (? ) (többi lent)
Figyelt kérdés
már cseréltem karburátor tömítést, a henger és a karburátor között van bakelit, mind a kettő oldalt van ilyen papír tömítés, azok a papírok be vannak zsírozva gép zsírral is, 1 hónapja tettem a karburátorba új gumi/műanyagos szerűségű tömítést, a benzin szint pontosra van beállítva, lehet hogy nem zár el az úszó? vagy mit kellene hozzá vennem? ha csak egy dl van a tankban nincs benne nyomás akkor az az egy dl is kifolyik belőle reggelre, nem tudom hogy már hol folyik, nem az lehet a baj hogy nincs rajta bentin csap, mert apám simsonján van és azon szinte még soha nem volt elzárva a benzin csap és abból nem folyik, az úszó nem zárhat rendesen és a túlfolyón folyhat ki? a karburátor sehol sincs eldugulva kompresszorral 1 hónapja kifújkáltam a karburátort teljesen szét is volt szedve a karburátor, és van benzin szűrő a csőben, nem lehet eldugulva, miért folyhat belőle a benzin?2012. jún. 7. 08:11
1/11 anonim válasza:
Azért van a benzincsap, hogy az zárja el a benzin útját. A tűszeleptől nem kell elvárni hogy reggelig megtartja. Vegyél egy csapot, kb.: 1000 Ft
2/11 anonim válasza:
Tényleg vegyél benzincsapot. Gondolj bele, véletlenül elszakad a benzincső, akkor aztán ba.szhatod, ott folyik szét a szemed előtt mondjuk egy teli tank benzin.
3/11 anonim válasza:
Mondjuk rá a forró motorblokkra. Hmmm...
4/11 anonim válasza:
Ez meg a másik, gondolom nem lenne jó fáklyaként rohangálni az út szélén:)
5/11 anonim válasza:
A tűszelep nem zár rendesen.
Ezért a túlfolyón/szellőzőn jön ki a benzin...
6/11 A kérdező kommentje:
de ez egy romet pony-ba beleépített simson blokk, erre 1500FT egy benzin csap, annyiért nem veszek, és írtam hogy ha nincs a tankban benzin de a karburátorba van akkor is kifolyik
2012. jún. 7. 13:38
7/11 anonim válasza:
akkor ne vegyél bele benzint, és nem folyik el. Probléma megoldva.
8/11 anonim válasza:
Inkább veszel több benzint (mert elfolyik), mint egy csapot. Logikus. Akkor meg vegyél valami nagyon hosszú benzincsövet és amikor nem használod a motort akkor lehúzod a karbiról és a tank fölé emeled és rögzíted valahogy + ledugózod hogy ne párologjon el.
9/11 A kérdező kommentje:
de az van hogy ebbe a motorba egész életébe 3 liter benzintől nem volt több sose, és a benzincső nem tud lecsúszni hogy ki ömöljön belőle a benzin, de akkor miért van hogy apám simsonján még szinte sohasem volt elzárva a benzin csap és nem folyik, ebbe a motorba sohasem hagyok benzint, mert nem utcán használom addig szoktam vele motorozni ameddig ki nem fogy, de ha marad vmennyi a karburátorban akkor az elfolyik
2012. jún. 7. 16:25
10/11 anonim válasza:
Vidd el szerelőhöz.
Úgylátom a válaszaidból, hogy nem nagyon érted a dolgokat, ő majd megoldja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!