Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van egy simsonom, nincs rajta...

Van egy simsonom, nincs rajta benzin csap, és ami benzin benne van reggelre kifolyik mind (? ) (többi lent)

Figyelt kérdés
már cseréltem karburátor tömítést, a henger és a karburátor között van bakelit, mind a kettő oldalt van ilyen papír tömítés, azok a papírok be vannak zsírozva gép zsírral is, 1 hónapja tettem a karburátorba új gumi/műanyagos szerűségű tömítést, a benzin szint pontosra van beállítva, lehet hogy nem zár el az úszó? vagy mit kellene hozzá vennem? ha csak egy dl van a tankban nincs benne nyomás akkor az az egy dl is kifolyik belőle reggelre, nem tudom hogy már hol folyik, nem az lehet a baj hogy nincs rajta bentin csap, mert apám simsonján van és azon szinte még soha nem volt elzárva a benzin csap és abból nem folyik, az úszó nem zárhat rendesen és a túlfolyón folyhat ki? a karburátor sehol sincs eldugulva kompresszorral 1 hónapja kifújkáltam a karburátort teljesen szét is volt szedve a karburátor, és van benzin szűrő a csőben, nem lehet eldugulva, miért folyhat belőle a benzin?
2012. jún. 7. 08:11
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ellentmondasz önmagadnak már a kérdésben is. Ha a benzinszint szerinted pontosra van állítva, azt csak úgy csinálhattad meg, hogy minden jól működik a karburátorban. Az úszó nem lyukas és alakhelyes, a tűszelep nincs eltömődve, könnyen jár és ha fel van tolva akkor tökéletesen jár.

Édesapád motorján ezek szerint egy tökéletesen beállított karbi van, azért nem kell lezárni a csapot. A tiéd viszont akármit is mondasz, NINCSEN jól beállítva. Szóval ha sajnálod a pénzt a csapra, akkor állj neki a benzinszint helyes beállításának.

2012. jún. 7. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!