Hogy "teccik" a Simsonom? :D
2012. júl. 2. 19:32
4/20 anonim válasza:
Szerintem úgy néz ki mint egy simson! :)
Jól néz ki.
Nekem ami szemet szúrt az csak a visszapillantó tükör és a sárvédők.
A szoci mocikra a krómozott tükrök valóak meg a hagyományos is jól néz ki rajta.
És a sárvédővel csak annyi hogy az a kék ami a mocin van az jól mutatna a sárvédőn is.
De szerintem így is jó,mert amúgy is mindenki magára szabja.Lehet látni is hogy szép tiszta meg hogy gondozva van.
5/20 anonim válasza:
Elég gyenge fotók lettek, fénnyel szembe soha ne exponálj és ne próbálj művészkedni, hanem normális szögből fotózd szegény motort. Amúgy ami látszik az alapján egész pofás kis gép, de a markolat kicsit kilóg az összképből, meg szerintem a Nagymagyarországos matrica/rajz (innen nem látszik mi is az) elég bazári kinézetet ad a tanknak, a szín is olyan fura. Összegezve nem rossz, de nekem biztos nem kéne - ízlése válogatja, hogy kinek mi tetszik.
6/20 anonim válasza:
Az első dolog amit leszednék róla, az a tükör és a markolat. Ha az a gyári lenne, akkor csodálatosan nézne ki. ;)
7/20 pagan válasza:
szerintem meg ezek a tükrök a jók,én is ilyet raktam rá,a gyári már aztán tényleg marha jól nézki,mint két antenna,és ráadásul ezt könnyű állítani,még a gyárinál belül letekeredik az ellenanya a tükörlap alatt azt csáá:D
9/20 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a véleményét.8-as:Azt hiszem igen,ez itt egy '90-es motor.:)
2012. júl. 2. 21:05
10/20 anonim válasza:
Ez egy 22 éves motor,ha még vársz 8 évet mehetsz veterán találkozóra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!