1/7 anonim válasza:
Volt már pár ilyen kérdés. Hova kell, mire akarod használni ilyesmiket le írhatnál azért. DE úgy nagy általánosságban megéri.
2/7 A kérdező kommentje:
Terepezni nem nagyon szeretnék,csak normális úton.Háát boltba,iskolába járni,motorozgatni össze-vissza:erre használnám.Tökéletesen megfelelne mondjuk egy 50-55 km/h-s sebesség,ennyi nem megeröltető hosszú úton egy Simsonnak?
2012. júl. 2. 18:01
3/7 anonim válasza:
Alattam 62 km/h a max sebessége. 50-el a világból kimegy. Szerintem jobb mint egy robogó mert legalább megtanulsz rajta váltani. Az enyém s51 enduro. 4 sebességes. Az endurókon van gyárilag vázmerevítés így valamivel stabilabb mint a normál Simson. Alkatrész van hozzá bőven, nem csak gagyi hanem minőségi is. Szerintem neked is bevállna.
5/7 anonim válasza:
Totálisan megéri csak figyelj oda hogy tirisztoros gyújtással vegyél egyet.Tudom nagyon kevesen van ,de érdemesebb olyat venni.
Szóval megéri venni mert ha nem téped ki a lelkét akkor jó megbízható motorod lesz ami keveset fog fogyasztani is.
Sok sikert hozzá!
6/7 anonim válasza:
Megéri megvenni. Rengeteg alkatrész kapható hozzá, ha rendesen karbantartod, nem lesz semmi baj.
7/7 anonim válasza:
az előtem lévő 6 embernek teljesen igaza van alkátrész is sok van hozzá és robogó alkatrészhez jóval olcsóbak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!