Mennyit eszik egy Toyota Supra MK4! 100 on? 1993 – 3000 cm³ – 180 kW (245 LE) és a toyota supra 3. 0 turbo menyit?
Hát szerintem Te vagy hülyíted a népet,vagy nem való neked autó!
Megkérdezed,hogy egy 3ezres turbós Supra mennyit eszik?8-9liter körül?
Ha egyhelyben áll majdnem eszik annyit...Egy ismerősömnek van egy gyári állapotúja fogyastás mérővel és egy komolyabb gázadásnál a 35-t beveri(Szerintünk ennyi a max amit képes mutatni).Ráadásul,ha jól olvastam akkor Te most készülsz lerakni a jogosítvány és egy 250lóerós autóval akarsz indítani?Nem lesz az sok?
A tuning ötleteidről meg pffúúúú...Megveszel egy 10-15éves autót belenyomsz egy 200ezres hangtechnikát és szétesik az autó...Az ülésekről meg nem is beszélek!:D
Szerintem gondolkodj el,hogy veszel egy régi,de nevesített autót,amit összetörsz,otthon pár haverral kijavítod és megint csapatod tovább.Gyakorolsz egy pár évet,szerzel némi pénzt egy új autóra és megveszed.
Akinek suprat vesz az nem a fogyasztassal foglalkozik :)
Ehez az Autohoz nincs hasonlo!!
Ez egyszerüen tökeletes!
Így van
egyépként a twin turbós az 7-8 litert eszik
de az is nyeli ha taposod bár nem annyira mint a non turbós mert az 15-20 litert is benyelhet.
egyépként nem tud valaki egy twin turbós mk4 et ami nem jobb kormányos? :D
én 6,5 m ért láttam eggyet de a jobb kormányos csak 2 m alatt van szóval csak van olcsóbb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!