Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Veletlenul felhajtottam az...

Veletlenul felhajtottam az autopalyara a Balatonnal, de az elso kijaraton le is mentem. Ez a kis tevedesem egy 15E forintos csekkbe kerult. Kerdes?

Figyelt kérdés

Tortent ugyanis, hogy eltevedtem, es mire eszbekaptam, mar azt vettem eszre, hogy az autopalyan vagyok. Mivel ugye vissza nem tolathattam, kenytelen voltam elmenni az elso kijaratig, ahol

termeszetesen ki is mentem. Eszem agaban nem volt autopalyan menni, foleg nem Budapestre, mivel Szegeden lakom, es oda, hazafele igyekeztem. Mit lehet ilyenkor csinalni? Muszaj kifizetnem a buntetest?

2012. jún. 30. 19:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"Hát kb. azért sikerült eltévednem, mint amiért nagyon sok embernek is rajtam kívül" - ja, te is mindenre figyeltél, csak nem az utat nézted.

"Milyen dolog már az, hogy ki sincs rendesen táblázva, hogy mikor kerülök fel az aútópályára,"- máshol már kifejtettem, azt is biztosan olvastad, nem hiszem, hogy nincs egyértelműen kitáblázva.

A legjobban akkor jársz- ahogy írták- ha 15 napon belül befizeted, utána négyszereződik, azt még nehezebb lesz kicsengetni. ( szerintem irreálisan magasak ezek a "büntetések" nálunk )

2012. júl. 1. 02:16
 12/16 anonim ***** válasza:
GPS-t érdemes ésszel használni. Engem pl már akart bevinni egyirányú utcába forgalommal szembe! :O
2012. júl. 1. 08:46
 13/16 anonim ***** válasza:
Minden autópálya-felhajtó ki van táblázva, külön kiemelve egy matrica/vignette táblával alatta. A büntetést sajnos ki kell fizetned.
2012. júl. 1. 11:02
 14/16 anonim ***** válasza:

"22800 forintos segély az össz bevételem, szívjanak gázt...."

Akkor /ha nincs szerencséd/ még azt is meg fogják vizsgálni,miből telik neked autókázásra...

2012. júl. 1. 11:38
 15/16 Napkiraly ***** válasza:

maki voltál,mert:

1. nem tolattál vissza,én úgy szoktam

2. ha tényleg maki vagy visszatolatni,megállhattál volna és telefonon felmatricázhattad volna magadat

3. ha az előbbi kettőhöz maki voltál, megállhattál volna, két rendszámot kipattint,következő lehajtón le és rendszám vissza

De maki voltál,fizesd be mielőtt bajod lesz belőle. Végrehajtó viszi a kocsidat

2012. júl. 1. 20:04
 16/16 A kérdező kommentje:

Mondjuk abbol telik kocsikazni, hogy nem az en penzembol kicsikaztam. Es a kocsi is azert az en nevemen van, mert nekem van jogsim a csaladban.

Nah mindegy, befizetem, aztan ezutan sem fogok autopalyan utazni, mint ahogy eddig se....

Koszi mindenkinek...

2012. júl. 1. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!