Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ti hogy hoznátok haza egy...

Ti hogy hoznátok haza egy 50-80 km-re lévő motort?

Figyelt kérdés
30 ezer forintba kerülne a motor így gondolom a szállítása még annyi lenne...szerintetek van valami olcsóbb megoldás is vagy keressek közelebbit?...egyébként hogy zajlik egy motor vétele?...papírok szempontjából...ki hozza a papírokat?...
2012. jún. 29. 23:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Lábon hoznám természetesen.
2012. jún. 29. 23:35
 2/5 anonim ***** válasza:

Én általában úgy "viszem" haza a motorom ( ő visz engem ), hogy beöltözök a motoros cuccba, felülök rá és hazamotorozom.

Szerény javaslatom az lenne, hogy te is így tegyél.

Nem írtad, hogy működőképes e vagy sem :D

2012. jún. 29. 23:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Papír csak adásvételi van, amit ki kell töltenetek. Amúgy ha a motor nem működőképes kérj meg egy ismerősödet hogy utánfutóra dobjátok fel, és hozzátok haza azon a motort. Ha pedig működőképes akkor felülsz rá, és nyomás.
2012. jún. 30. 00:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Valami olcsó fuvarossal,ha nem működik,amúgy lábon.
2012. jún. 30. 09:40
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat...én is az utánfutós megoldásra gondoltam csak az plussz pénz ismerősömnek is ....de megoldjuk...haza vinni nem merem a lábán mert mégis csak egy 30 éves motor és meg kell állni, meg mi van hogyha lerobban?!?!...ott maradsz ...szóval utánfutós megoldás lesz..köszi szépen
2012. jún. 30. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!