Haza hoznátok a helyünkben a kiskutyát, akit kidobtak?
Figyelt kérdés
A férjem munkahelyénél(benzinkút) ma kidobtak egy kiskutyát. Már van 2 kutyánk,6 macskánk. Elférni elfér,de nem sok időnk van foglalkozni vele. Van egy 1,5 éves fiunk is.
Már ez a 3.kutya,amelyik odakerült. Az előző kettőt az autók elütötték.
2010. nov. 16. 14:16
1/7 anonim válasza:
mindenképp és próbáljatok meg gazdit keresni neki. Ha nem sikerül akkor tarstátok meg! Rajtotok múlik a kis élete...
2/7 diagnostic válasza:
Szia!
A helyetekben mindenképpen hazavinném,de nem tartanám meg.
Megpróbálnék neki gazdát találni,esetleg valamilyen fajtamentő segítségét kérni(ha látszik rajta valamilyen fajtajelleg szerű,akár hogy egy fajta keveréke)
Ennyit megér az élete.
3/7 anonim válasza:
=) Igen! Én is csak azt tudom mondani, amit az előttem írók. Vidd haza és legfeljebb ha nem tudtok vele mit kezdeni elajándékozzátok.
5/7 anonim válasza:
Vidd haza mindenképpen! Nehogy elüsse szegénykét az autó!! Mekkora szemét emberek vannak:-(((
6/7 anonim válasza:
Én is azt javaslom, hogy vigyétek haza és keressetek neki gazdit. Ha küldesz képeket (leírással) a kutyáról menhelyeknek, felteszik a honlapjukra. Így könnyebb lesz gazdit találni neki. Ismerősöknél is érdeklődjetek.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Valaki megelőzött és elvitte.
2010. nov. 16. 16:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!