Hogy hoznátok/hoztatok haza téli (december eleje) babát a kórházból?
- hosszú ujjú body, ujjatlan plüss rugdalózó, kiskabát, bundazsák, és sapi vagy
- hosszú ujjú body, hosszú ujjú plüss rugi, bundazsák és sapi
Szerintetek melyik jobb? Első baba és tanácstalan vagyok.
Gondolom, autóval..
Body, hoszzsú újjú rugi, sapi, bundazsák. Ez így tökéletes. A mi bundazsákunk olyan volt, hogy be lehet kötni a biztonsági övbe, így az autóba csak ki kell nyitni a zsákot, és nem lesz melege, nem kell külön még ott is öltöztetni. Nagyon praktikus.
Szerintem mindkét összeállítás jó. Attól is függ milyen telünk lesz.
Fiam december 7-én született.
Mivel 5 kiló feletti súllyal született az overál nem ment rá, amit előtte vettünk.
Így egy bady, hosszú ujjú rugi, kocsikabát és egy sapi volt rajta.
Még egy plédet ráterítettünk, míg beraktuk a kocsiba.
Pont enyhe decemberünk volt.
Szia!
A kislányom dec 4-én született 7-én hoztuk haza!
Hosszú ujjú body, hosszú ujjú plüss rugi volt rajta,plussz sapi meg lábas overál!Meg rátrítettünk a hordozóra egy textil pelust amíg a kocsihoz értünk!
Ja kiszoknit is vittem neki ez a védőnő mániája volt,a csecsemősök ráadták,de aranyosan mosolyogtak!
Ja és mindenünk kék volt,mert csak a legvégén derült ki hogy Fanni jön és nem Beni!Máár most vicces! :)
De mire a hosszú ujjú bodyra felhúzkodod a hosszú ujjú rugit, lemegy a nap háromszor és baromi kényelmetlen lesz a babádnak is.
Hosszú ujjú rugi alá elég az ujjatlan body vagy rövid ujjú body.
VAgy az első megoldás: hosszú ujjú body + ujjatlan rugi.
Erre rá az overáll+sapi, így bőven elég, ha autóval lesztek. Ha extra hideg van, akkor vigyél takarót is, amíg a kocsihoz értek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!