Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hozzá lehet szokni egy nagyköb...

Hozzá lehet szokni egy nagyköbcentis enduróhoz?

Figyelt kérdés

Simson után szeretnék venni egy 600 as dr-t vagy hasonlót,de félek a súlyától..

Nemvagyok egy izomagy,szóval azért...

Naggyából mennyi időbe telne mire megszoknám a motort?

esetleg vélemények..(?)

2012. jún. 28. 08:06
 1/10 anonim ***** válasza:
egyéntől függ, van aki tök hamar, de az én véleményem, hogy valami gyengébbet is próbálj ki, simson után nemtudom hogy legjobb választás-e ez
2012. jún. 28. 09:02
 2/10 anonim ***** válasza:
Hozzá lehet szokni elég gyorsan! Az első két hétben vagy háromszor fölhöz fog vágni,de na ez vele jár ! :)
2012. jún. 28. 09:03
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenképpen próbálj ki egy 250-est mondjuk előtte,mert ez így nagyon nagy lépcső lesz.Gondolom nem akarod se magad,se a motort összetörni.
2012. jún. 28. 09:23
 4/10 A kérdező kommentje:

125-ös KX-el mentem már,nagyon megy, de egy 600-as nem megy annyira aztmondták..de ha lessz rá alkalmam akkor kipróbálok egyet.:)

Köszi az eddigi válaszokat.! :)

2012. jún. 28. 09:42
 5/10 anonim ***** válasza:
Szia. Figyelj boven meglehet szokni, en egy XT 600al kezdtem most is az van (ugyanaz) 2szer dobtam el de akkor nagyon de azota tokon babon megyek :D Bar en 190cm meg110kg vok. Ha nem vagy legalabb 80kg akkor a berugas se lesz egyszeru 4 utemu motornal figyelj arra hogy ne fustoljon ne ciripeljen es minnel kevesbe csattogjon. Remelem tudtam segiteni. Szia
2012. jún. 28. 10:26
 6/10 A kérdező kommentje:
Utolsó köszi sokat segitettél,és az a 80 kiló az mindegy hogy zsír vagy izom?(lehet h hülye kérdés,de akkor híznomkell egy kicsit..)
2012. jún. 28. 18:37
 7/10 anonim ***** válasza:
Hat igazabol maga a suly de a jo berugas technika is sokat segit bar ez.minden 4 utemre igaz
2012. jún. 28. 21:55
 8/10 anonim válasza:
Én is ilyet akarok robogó után,ugy érzem meg tudnám szokni és azt mondják hogy nem annyira mérgesek és kezelhetőek.
2012. jún. 30. 21:21
 9/10 A kérdező kommentje:
földesen használnád?
2012. jún. 30. 21:30
 10/10 anonim ***** válasza:

Mindent meg lehet szokni.

Simson után mintha űrrepülőt vezetnél kb.

A súly míg motorozol nem probléma meglehet szokni max annyit veszel észre belőle hogy jobban fekszi az utat. Olyan autósabb a futóműve. Kritikus helyzetekbe van szívás az elején míg nem fejlődnek ki az izmaid rá. Például mikor nehéz terepen mész vele és úgymond rád szakad a súlya. Elbillensz elveszted az egyensúlyod kátyúnál sárba tökölődésbe ilyesmik. Akkor nagyon nehéz lesz arra készülj föl. Meg arra is hogy nyomatékosabb a motorja szóval megindul ha odacsavarod neki a gázt. Amúgy a 125-ök se sokkal könnyebbek szinte ugyanaz a váz.

2012. jún. 30. 22:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!