Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Valaki látott már cigány...

Valaki látott már cigány származású tanulóvezetőt?

Figyelt kérdés
Tudom sokan ezzel szoktak viccelni, de én még tényleg nem láttam.. Ti?
2012. jún. 27. 23:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
78%
Én is láttam már cigányt vezetni, igaz ő, azon kevesek közé tartozik, akik próbálnak normálisan élni.
2012. jún. 28. 09:38
 12/16 anonim ***** válasza:
78%

Igen láttam. Sőtt 2-vel egyszerre csináltam a jogsit, és elég sokszor volt hogy ők vezettek én meg a kocsiba ültem.

Cigót igazoltató rendőrt is láttam már elég sokat. Itt azért Borsod megyében előfordul ilyesmi szerencséére :)

2012. jún. 28. 11:06
 13/16 anonim ***** válasza:
44%
nem
2012. jún. 28. 18:56
 14/16 anonim ***** válasza:
78%
a múltkor találkoztam egyik cigány ismerőssel és előjött a téma hogy: "autók-motorok" ....kérdeztem van-e már jogsi...azt mondja most csinálja...már a kresz megvan....kérdem hogy, hogy sikerült?...azt mondja egy pontot vesztett.....azt mondja hogy ő bejárt az órákra (egyébként suliba nem nagyon járt) és teljesen logikus az egész...mellesleg megjegyzem hogy a fehér barátom épphogy átment....
2012. jún. 28. 20:39
 15/16 anonim válasza:
Az lehet hogy cigány tanulóvezetőt már láttatok,de az tuti hogy cigány túrázót vagy kirándulót még nem.Aki mégis az írja le hogy hol mert én a bükkben még soha nem láttam.
2012. júl. 2. 18:05
 16/16 anonim ***** válasza:
59%
Én itt a közeli erdőben elég sok túrázó cigót szoktam látni. Főleg amikor már hűl az idő. Akkor egyre többet túráznak bicajjal. Meg némelyik kezébe van fűrész, balta is XD
2012. júl. 2. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!