Valaki látott már cigány származású tanulóvezetőt?
Figyelt kérdés
Tudom sokan ezzel szoktak viccelni, de én még tényleg nem láttam.. Ti?2012. jún. 27. 23:03
11/16 anonim válasza:
Én is láttam már cigányt vezetni, igaz ő, azon kevesek közé tartozik, akik próbálnak normálisan élni.
12/16 anonim válasza:
Igen láttam. Sőtt 2-vel egyszerre csináltam a jogsit, és elég sokszor volt hogy ők vezettek én meg a kocsiba ültem.
Cigót igazoltató rendőrt is láttam már elég sokat. Itt azért Borsod megyében előfordul ilyesmi szerencséére :)
14/16 anonim válasza:
a múltkor találkoztam egyik cigány ismerőssel és előjött a téma hogy: "autók-motorok" ....kérdeztem van-e már jogsi...azt mondja most csinálja...már a kresz megvan....kérdem hogy, hogy sikerült?...azt mondja egy pontot vesztett.....azt mondja hogy ő bejárt az órákra (egyébként suliba nem nagyon járt) és teljesen logikus az egész...mellesleg megjegyzem hogy a fehér barátom épphogy átment....
15/16 anonim válasza:
Az lehet hogy cigány tanulóvezetőt már láttatok,de az tuti hogy cigány túrázót vagy kirándulót még nem.Aki mégis az írja le hogy hol mert én a bükkben még soha nem láttam.
16/16 anonim válasza:
Én itt a közeli erdőben elég sok túrázó cigót szoktam látni. Főleg amikor már hűl az idő. Akkor egyre többet túráznak bicajjal. Meg némelyik kezébe van fűrész, balta is XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!