Valaki látott már cigány származású tanulóvezetőt?
Figyelt kérdés
Tudom sokan ezzel szoktak viccelni, de én még tényleg nem láttam.. Ti?2012. jún. 27. 23:03
1/16 anonim válasza:
Igen, volt hogy egyszerre volt óránk.
2/16 anonim válasza:
Én még nem igazán, de az oktatóm mesélte, hogy nála már volt kettő :D
3/16 anonim válasza:
Igen, láttam többet is. Létezik ilyen.
5/16 anonim válasza:
Tényleg érdekes!! Viszont még cigányt vezetőt igazoltató rendőrt sem láttam igazán.Nekik miért lehet jogsi,műszaki,kfb nélkül vezetni??? Nem ez az igazi diszkrimináció?
6/16 anonim válasza:
Hadházit idézve: olyan mint az indián síugró. Biztos van de még senki sem látta :)
7/16 anonim válasza:
én még nem láttam. VISZONT, egyszer láttam egy cigány rendőrt :D
8/16 anonim válasza:
"Tényleg érdekes!! Viszont még cigányt vezetőt igazoltató rendőrt sem láttam igazán.Nekik miért lehet jogsi,műszaki,kfb nélkül vezetni??? Nem ez az igazi diszkrimináció?" - Ez hülyeség. Rakás közúti igazoltatás van,, ami úgy néz ki, hogy tök véletlenszerüen kiválasztanak egy autót,, mögé mennek és villogva megállitják. Engem is állitottak meg is kb 10-szer. Ilyenkor honnan látnák, hogy magyar, vagy cigány ül benne? Nem az van h előbb benéznek és csak utána állitják meg.
9/16 anonim válasza:
Egyszer láttam egy tanulót, de az sem az a rajcigány volt. Viszont tegnap volt szerencsém Pécsett valószínűleg a jogosítvány nélküli fajtával találkoznom, ugyanis a Köztársaság térnél az egyirányú utcában forgalommal szembe ment.
10/16 anonim válasza:
"w3dzz válasza:
Tényleg érdekes!! Viszont még cigányt vezetőt igazoltató rendőrt sem láttam igazán.Nekik miért lehet jogsi,műszaki,kfb nélkül vezetni??? Nem ez az igazi diszkrimináció?"
---
Az, hogy te nem látsz ilyet, legfeljebb annyit jelent, hogy buta vagy mint a föld, mert azt hiszed, amit nem látsz, nem is létezik.
Mellesleg én roma vagyok (cigány, ha így jobban tetszik), szokott igazoltatni a rendőr, és érdekes módon eddig mindig mindent rendben találtak. Van jogsim, van műszaki az autó(i)mon, és mindegyiken van kgfb.
Sőt, még a helyesírásom is jobb, mint a tied.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!