Cpi sx 50 aprilia rx 50 vagy yamaha dt 50?
Figyelt kérdés
melyiket vegyem?? ár nem számit.. 400 ezrem van rá gyüjtve 19/f 3 évig gyüjtöttem tehát melyik a legjobb motor?2012. jún. 27. 21:41
2/3 anonim válasza:
az a cpi sx 50 ami a használtautó.hu-n van(a fekete-narancssárga) az nagyon meg van kímélve, jóhogy hiszen 2008-as kiadású.....viszont alkatrészt nem hiszem hogy olcsón be tudsz szerezni hacsak nem külföldről....az aprilia rx50 a legjobb szerintem a 3 közül....én a használtautó.hu-n 155/160 ezerért néztem ...piros-fekete-fehér...az is elég jó állapotban van...viszonylag olcsó alkatrész és jó megbízhatóság, a yamaha dt-k már igen idősek...és mivel elég sok megmaradt belőlük, az bizonyíték hogy elég időt állóak és megbízhatóak...szintén viszonylag olcsó alkatrész....én az apriliát venném......de te tudod...majd írj hoghy mit vettél
3/3 A kérdező kommentje:
régiek a dtk 2009 ig gyártották
2012. jún. 28. 00:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!