Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Cpi sx 50 aprilia rx 50 vagy...

Cpi sx 50 aprilia rx 50 vagy yamaha dt 50?

Figyelt kérdés
melyiket vegyem?? ár nem számit.. 400 ezrem van rá gyüjtve 19/f 3 évig gyüjtöttem tehát melyik a legjobb motor?

2012. jún. 27. 21:41
 1/3 anonim ***** válasza:
a yamaha, de az aprilia is jó
2012. jún. 27. 21:44
 2/3 anonim ***** válasza:
az a cpi sx 50 ami a használtautó.hu-n van(a fekete-narancssárga) az nagyon meg van kímélve, jóhogy hiszen 2008-as kiadású.....viszont alkatrészt nem hiszem hogy olcsón be tudsz szerezni hacsak nem külföldről....az aprilia rx50 a legjobb szerintem a 3 közül....én a használtautó.hu-n 155/160 ezerért néztem ...piros-fekete-fehér...az is elég jó állapotban van...viszonylag olcsó alkatrész és jó megbízhatóság, a yamaha dt-k már igen idősek...és mivel elég sok megmaradt belőlük, az bizonyíték hogy elég időt állóak és megbízhatóak...szintén viszonylag olcsó alkatrész....én az apriliát venném......de te tudod...majd írj hoghy mit vettél
2012. jún. 27. 23:35
 3/3 A kérdező kommentje:
régiek a dtk 2009 ig gyártották
2012. jún. 28. 00:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!