Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Suzuki Dr 350 ről vélemény?...

Suzuki Dr 350 ről vélemény? Vagy inkább Drz 400?

Figyelt kérdés
most akarok venni egy dr 350 et papírok rendben vannak motor is pöcre indul ön índítós szóval nem kell percekig járatni az önindítót csak arra lennék kiváncsi hogy meg éri e meg venni service mennyiben van meg hogy mennyire bírja a strapát és supermoto ként hogy viselkedik ( akitől meg akarom venni azt mondta a srác hogy nincs előtte hegy ahol nem menne fel 2 ben ,és jól bírja a strapát még 3 ban gázra kijön kerékre )! meg mennyibe van kp ra az át alakítása (sm szett) mert hegyen is akarok vele menni meg aszfalton is!a motor 410.000 Ft ban van és a papíron rajta van pecséttel,hogy most kapott egy motor generált 2 hónapja a motor !és nem nagyon vagyok jártas az endurok közt mert supersport motoron motoroztam csak azt abba hagytam mert az 1300 Hayabusa nagyon sokat evett főleg ha fel mentem vele hungaroringre és ott ki hajtottam belőle amit csak engedett a pálya!
2012. jún. 27. 10:44
 1/3 anonim ***** válasza:

Régebbben olvastam egy újságban hogy a két enduro van ami normális karbantartás mellett akár 100.000.--kilométert is elmegy nagygenerál nélkül! Egyik volt a DR 350, a másik Nonda NX 650 dominator!

Saját véleményem pedig az hogy Én mentem Dr el is és DRZ vel is,mind a kettő megbízható és jó szerkezet de valamiért a DR-t venném hiába hogy a DRZ erősebb!

Remélem tudtam segíteni!?

2012. jún. 27. 14:49
 2/3 A kérdező kommentje:
azt tudom hogy a drz erősebb csak a dr ről hallottam sok jót hogy nem kényes meg majdnem ugyan azt tudja minta drz csak ott van az 50ccm külömbség ami néha jól jön egy simo ereje kb :) meg olcsóbb is a dr mint a drz :P köszi szépen:)
2012. jún. 27. 16:55
 3/3 A kérdező kommentje:
ja és igen tudtál segíteni saját vélemény a fontos és így össze tudok rakni róla egy képet hogy mizu is van :)
2012. jún. 27. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!