Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha van egy 125ccm motor, de...

Ha van egy 125ccm motor, de nekem csak 50ccm re van jogsim és a motorhoz 50ccm-es papírok vannak, és ha a rendőr megállít akkor mit tesz mennyire figyeli mennyire foglalkozik vele? Pls irjatok tapasztalatokat.

Figyelt kérdés

2012. jún. 24. 20:24
 1/8 A kérdező kommentje:
Valaki ??
2012. jún. 24. 20:47
 2/8 anonim ***** válasza:

Ha nem lennél lusta malac, akkor a kérdés és a sürgetés között eltelt időben használhattad volna a jobb felső sarokban található keresőt!

http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=50-es+pap%ED..

Gugli voltam, örülök, hogy segíthettem!

:D

2012. jún. 24. 20:55
 3/8 anonim ***** válasza:
Fogalmazzuk meg másképp a kérdést: vajon foglalkozik-e a rendőr a nyilvánvaló szabálysértéssel, ami ráadásul rád és a többi közlekedőre is veszélyes?
2012. jún. 24. 21:09
 4/8 anonim ***** válasza:
utolsónak igaza van
2012. jún. 24. 21:30
 5/8 anonim ***** válasza:
hát a rengeteg 50-es papíros 125-ösből ítélve, ami szaladgál, meg amit hirdetnek, nem igazán... amíg nem csinálsz vmi balesetet, meg nem mérnek be, addig nem nagyon foglalkoznak vele, de mellesleg manapság az 50-es motorokkal is ugyanúgy szabálysértést követsz el, használtan én még nem láttam olyan robogót pl., amiben megvolt még a fojtás, tudni illik a segédmotor tudtommal 40vagy 45-re lehet képes, de amúgy én javaslom hogy maradj az 50 ccm-nél
2012. jún. 24. 22:20
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi ! ésmiért javasolod hogy maradjak 50ccm nél ?
2012. jún. 24. 22:43
 7/8 anonim ***** válasza:

Nézd, kispajtás: mehetsz 50-es helyett 125-össel. De ha egyszer rajtakap a rendőr és rossz napja van, akkor engedély nélküli gépjárművezetés, okirathamisítás és biztosítási csalás lesz a vád ellened, ami ráadásul marha könnyen bizonyítható.

A rendőr nem teljesen hülye. Hidd el, azonnal kiszúrja, hogy nem 50-es motoron ülsz. A kérdés csak az, foglalkozik-e vele. Amint valami kis butaságot csinálsz, foglalkozni fog vele. Vagy elég, ha otthon az asszonynak fájt a feje előző éjjel. Foglalkozni fog veled, és arra ráb@szol.

De nyugodtan járj 125-össel.

2012. jún. 25. 06:28
 8/8 anonim ***** válasza:
azért mert ha véletlen gáz van vagy száguldozol, akkor ne sz*pd be, egyébként ha robogókról beszélünk a legtöb japán és olasz robogónak az 50-es és 125-ös változata egy az egybe ugy néz ki, még a gumivastagságban sincs különbség, mint az 50/125-ös gyorsaságiknál, szóval ha lassan mész, olan könnyen azért nem szúrja ki aki nem ért hozzá, akárki akármit mondd, a rendőrök között azért még mindig vannak idióták, de nemis kell idiótának lenni ahhoz h ne vegye észre. Itt ahol lakom volt, hogy üldöztek egy e30-as bMW-t, de a sarkon, mikor a BMW balra ment, ők jobbra mentek egy kocka lada után...:DDD pedig nem voltak ám messze a követett autótól...
2012. jún. 25. 07:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!