Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót tudtok kb 700ezer...

Milyen autót tudtok kb 700ezer körül ami trendi, fiatalos, jó megjelenésű viszonylag keveset fogyaszt és megbízható?

Figyelt kérdés

2012. jún. 24. 17:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Civic vmely' verziója..
2012. jún. 24. 18:22
 2/11 anonim ***** válasza:
700-ért talán necces, de a Focus jó választás lehet.
2012. jún. 24. 21:03
 3/11 anonim ***** válasza:
A puncimágnest kihagytad a felsorolásból!
2012. jún. 24. 21:16
 4/11 anonim ***** válasza:
Tipikus mai fiatal =D ,legyen trendi,vágány,nézzek ki benne úgy mint egy sukkár csávó,vonzza a nőket ,menjen mint az állt és egyen keveset =D . Döntsék már el hogy mire kell az autó. Menőzésre vagy használatra , a kettő nem egy és ugyan az =D . Egy régi 70-80-as évek beli autó is lehet fiatalos és jó megjelenésű sőt általában sokkal nagyobbak mint a mai sz.ok :D .Akinek egy ilyen verdája van tipp top állapotban na az egy megbecsült ember lehet :) . Csajozni meg még biciklivel is lehet erre varrjatok gombot =D . Szerintem meg vegyél egy wv bogarat vagy fiat puntot 2-et.
2012. jún. 25. 08:10
 5/11 Beviz Elek ***** válasza:
Az én álmom egy Nissan 200 sx! 600-700 az ára a lepusztultnak. Szeretnék venni egy olyat, darabjaira szétkapni, majd utána szépen összerakni, amit kell megcsinálni rajta stb!
2012. jún. 26. 17:22
 6/11 anonim ***** válasza:

17:22

Hát akkor te kib*szott gazdag lehetsz, irigyellek, hogy ennyi pénzed van.

700ezer körül, vw golf a menő, fiatalos, renault, esetleg a régi swift, vagy Skoda felicia, ami jó állapotú, vagy skoda fabia, ennyiért egy lepukkantabbat kapsz.

Ha nő vagy, akkor a corsa C tökéletesen megfelelne a leírásnak.

2012. jún. 26. 19:10
 7/11 anonim ***** válasza:
Bocsánat, Corsa B-t akartam mondani.
2012. jún. 26. 19:11
 8/11 Hunter92 ***** válasza:
Nem tudom, hogy neked mi számít trendinek és jó megjelenésűnek. Nekem egy egy régi swiftem van, keveset fogyaszt és egy abszolút igénytelen, megbízható autó.
2012. jún. 26. 20:35
 9/11 Beviz Elek ***** válasza:

19:10

Nem, nem vagyok gazdag. Mint írtam, az egy álom! Ha eladnám a mostanit (Nissan Primera->97-es), hozzádobnám minden pénzemet, eladnám minden értékemet, akkor SEM tudnám megvenni. Suli mellett nem tudok annyit dolgozni:D

Viszont ha az életben bármikor megtehetem, akkor biztos, hogy veszek egy olyat!

De azt nem értem, hogy egy olyan autóhoz miért kell gazdagnak lenni? Nem tuningoltat akarok venni, ami szét van hajtva! Egy gyári állapotút már 700ért meg lehet kapni! Utána ahogy gyűlik az ember pénze, szépen lassan ki lehet pofozni nagyon jó géppé!

2012. jún. 26. 20:59
 10/11 anonim ***** válasza:

"ami trendi" Autóiparban dolgozom, de nem vágom hogy mi számít neked trendinek. Ami manapság a "trend" azt a legújjabb autókon találod, nem a 700e-s használtakon.

"fiatalos" Ezt a jelzőt sem igazán tudom hova tenni, bár tényleg elég sokan használják autók esetében, gondolom először marketingnek találták ki, aztán a köznépre is ráragadt ez a hülyeség. A Citroen C3 Plurielre mondta minden ismerősöm meg újságírók, hogy az milyen fiatalos autó. Aztán múltkor láttam egy 80 körüli bácsikát egy ilyenben. Hát nem a fiatalosság jutott róla eszembe.

"jó megjelenésű" A kocka Lada a putriban jó megjelenésű, az S Merci a maffiában, a Daewoo Kalos meg a szupermarket előtt. Szerintem értelmes ember nem megjelenni vesz autót, hanem használni.

"viszonylag keveset fogyaszt" Ezt még megértem, de ha nagyon spórolni akarsz rakj félre 200-t gázszettre vagy eleve gázos autót keress.

"megbízható" Akkor lesz megbízható az autód, ha vigyázol rá. Murphy törvény, hogy mindig a műszaki analfabéták alatt robbannak le az autók és soha nem a szakik alatt.

2012. jún. 26. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!