Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Trabant 1.1 szelepfedél alól...

Trabant 1.1 szelepfedél alól mi ez a csörgés?

Figyelt kérdés

Sziasztok! (Nem fogalmaznám át, fórumba már megírtam, de nem reagáltak...)

Vásároltam egy 1.1-es masinát.

A szelepfedél alól csörgést hallottam.

Lecseréltem az olajat 3,3 liter 15W40-et kapott és egy új olajszűrőt.

A hang nem szűnt meg. Aztán kicseréltem a hidrotőkéket egy szerelő javaslatára.

8ból 2jó 3elmegy 3kuka állapotú volt. Most új van benne. Összeraktam de ugyanúgy jön az hang a szelepfedél alól. Nagyon zavaró. Az autó kifogástalanul megy, de ez a hang nem túl bíztató. Töltöttem rá fél liter olajat, hátha abbahadja, de nem...

Valakinek lenne rá ötlete, miért szivat az autó?! :/ Kifizettem egy kisebb vagyont a tőkékért az autó árához képest... így mindenféleképpen el akarom tüntetni ezt a hangot.

Nincs olajnyomás, az okozhat ilyet?! Azt kellene mérnem?! Ha igen hogy kellene, és mi a helyes érték? VAGY mi lenne a hiba forrása? Valakinek volt már ilyen?

Várom valaki hozzáértő hozzászólását.

Előre is köszönöm!

2012. jún. 23. 03:27
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem anno egy hydrotőkés Subarum volt, ugyan ilyen hibával. Kicseréltem a tőkéket, de nem szűnt meg a hiba, pedig az olajnyomás jó volt. Ami megoldotta, mivel a htőkék az olajsor végén vannak, valahol előbb elfogy az olajnyomás, ezért kicseréltem a vez.mű tengely-, olajszivattyúszimmeringeket és jó lett !
2012. jún. 23. 07:43
 2/3 anonim válasza:

az előző jó mondja!

Nekem is 1.1-es trabantom van de még ilyen hiba nem volt, de hallottam róla! Szimeringeknek a cseréje az tuti!

2012. jún. 23. 08:32
 3/3 anonim ***** válasza:

Szimmeringek, ha utána is marad olajpumpa.

Mivel úgyis szét kell húzni a motort pucold ki, meg nézd át, hátha lesz ott még valami.

2012. jún. 23. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!