Miért van az, hogy?
Figyelt kérdés
ha az utánfutón van 2db 3milliós motor, és nem száguldozom Pesten, mert nehogy leboruljanak a kátyúktól akkor is dudálnak, meg villognak, meg ahol tudnak kikerülnek. Nem 30-al megyek, felveszem a forgalom ritmusát,2,3 autónyi követési távot tartok, és nem megyek rá az előttem lévő nyakára ha piros van.2012. jún. 21. 20:16
2/5 anonim válasza:
Hát..ha pirosnál 2 autónyi távot tartasz...az engem is irritálna kissé ha hozzáveszem még a "repülőrajtodat"is...
3/5 anonim válasza:
Mert az emberek idióták.
Én miskolcon szoktam úgy közlekedni hogy ha látom hogy előttem bevált a lámpa pirosra akkor vagy motorfékkel vagy üresbe gurulok, aztán mire az előttem lévőt elérném vált a lámpa és mehetek, úgy hogy nem fékeztem és nem álltam meg,
Ne de mégis vannak páran akik nyomják a dudát, szlalomoznak a 2 sávban az autók között, aztán bevág elém, a piros előtt meg satufék, aztán még 3 lámpával odébb is utána meg mellette megyek...
És ez nem egyszeri eset.
Hogy még szállítasz valamit és úgy is dudál akkor meg természetesen még nagyobb gyökér az illető.
4/5 anonim válasza:
Felveszed a forgalom ritmusát,ugyanakkor ahol tudnak dudálnak,kikerülnek...Hogyisvanez?
5/5 anonim válasza:
amúgy mindegy hogy felveszi-e, vagy nem, aki dudál az ígyis úgyis egy paraszt, ha látja hogy nem kis értéket szállít és ennek ellenére... szerintem... kerülje ki előzze meg, szíve joga de a dudálósokat utálom, városon belül egyébként is csak baleset elkerülése céljából engedi a kresz a dudát...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!