Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek a BMW...

Mi a véleményetek a BMW E65,7-ER ről?

Figyelt kérdés
megbízhatóság, presztízs, fenntratás

2012. jún. 21. 09:34
 1/1 anonim válasza:
szerintem mindíg az előző tulajtól függ hogy mennyire megbízható. Általában nem 18 éves emberkék veszik, arra hogy az összes tuningverdát lenyomják hanem inkább azok akik öltönyben járnak, de ez is szerencse kérdése. Ha valami eltud romlani akkor az el is fog:( BMW-k mindíg is a megbízható kategóriába tartoztak, és szerintem most is tartoznak. Az újjabbak már nagyon nem nyöszörögnek. Bár nekem ez a 7-es nem nagyon tetszik. Sem a beltér, sem a külső. A dízelek általában kevesebbet fogyasztanak mint a benzinesek a befecskendezés miatt. De szerintem törekedtek az újjabb benzineseknél hogy ne 30-at egyen 100-on pl: 760i :)
2012. jún. 22. 12:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!