Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért hirdetik magukat,hogy...

Miért hirdetik magukat,hogy roncsautót felvásárolnak ? Miért vásárolják fel az ilyenek a roncskocsikat ? Miért éri meg adásvételit adni ?

Figyelt kérdés

Sziasztok minden féle roncs autot fel vásárolok akár adás vételivel ingyenes kiszállásal helyszinen kész pénzes fizetés hivjanak bizalomal.

Miért adnak adásvételit ? Őket nem érdekli ha akár 100 kocsi is a nevükön marad ?

jan. 23. 11:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
82%
Mert ebből élnek a cigányok.
jan. 23. 11:46
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem marad a nevükön, mert nem íratják át.
jan. 23. 12:12
 3/13 anonim válasza:
18%
Felújítják es eladják.
jan. 23. 12:21
 4/13 A kérdező kommentje:
Nem biztos,hogy gtk-s autóval jól járnak fel újítás szempontjából amire több százezret kell beletenni miközben ez egy 92-es f-es opel marad akkor is mert összetörték. Ez csak egy példa volt.
jan. 23. 12:44
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Kipofozzák annyira, hogy még menjen kapjon műszakit főleg határ közelében megy ez. Ukrajnából pl. cigit csempésznek vele, mindegy csak menjen, ha lebuknak vele nem lesz nagy kár ha elkobozzák.
jan. 23. 14:19
 6/13 A kérdező kommentje:
Ilyet nem hallottam még,hogy ezért veszik csempészésre. Az elkobzottakból meg kiskanál lesz gondolom. Megy bezúzásra.
jan. 23. 14:54
 7/13 anonim ***** válasza:
Ki hírdeti hogy roncsautót vásárol fel? Talán Budapesten még van is ilyen, de az ország többi részéből nem éri meg nekik gtk autót venni. Szerintem pont a fordítva van minden, minden második kert végébe van egy roncs mert eladhatatlan, nincs rá vevő. Nem kell senkinek, autóbontók meg már a MOL-nak dolgoznak és kb. ingyen akarják... Bontók javaslata is olykor "próbálja meg eladni a használtauto hu-n". Biztos jó üzlet ingyen bezsebelni az ilyen kocsikat, mikor még azt is megszabják melyik alkatrész "kell neki". Nem fizet érte de kell neki... Legalizált lopás kb. Észbontó, hova tudott süllyedni az egyszerű ember kizsákmányolása.
jan. 23. 23:57
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

"KIZÁRÓLAG JOGTISZTA OKMÁNYOKKAL RENDELKEZŐ, TISZTÁZOTT EREDETŰ, 2007-NÉL NEM RÉGEBBI JÁRMŰVEKET VÁSÁROLUNK!"

Tehat itt nem egy harckocsi altal kilapitott f astrarol beszelunk.

OLyanrol, amit nyereseggel tudnak eladni.

Altalaban gtk-s autok ezek. Nem is ertem ezeket miert hivjak ezeket roncsnak.

Ha meg f astra, akkor azt cegre meg hajlektalan nevere veszik meg.

Sohasem lesz a nevukon!

jan. 24. 00:15
 9/13 A kérdező kommentje:

"Ha meg f astra, akkor azt cegre meg hajlektalan nevere veszik meg."

Azt nem értem,hogy minek egy f astra amit elsunyiskodnak ? Mire használnak egy f astrát ?

jan. 24. 10:01
 10/13 A kérdező kommentje:

"Bontók javaslata is olykor "próbálja meg eladni a használtauto hu-n"."

Nekem ezt még bontós nem mondta,de azzal tisztában vagyok,hogy nagyon sok a molnak dolgozik ,de már mindegyik az országban ? Aki nem az feketén nem legálisan dolgozik ? Vannak olyan méh telepek akiknek semmi köze a molhoz és működnek továbbra is !

jan. 24. 10:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!