Miért hirdetik magukat,hogy roncsautót felvásárolnak ? Miért vásárolják fel az ilyenek a roncskocsikat ? Miért éri meg adásvételit adni ?
Sziasztok minden féle roncs autot fel vásárolok akár adás vételivel ingyenes kiszállásal helyszinen kész pénzes fizetés hivjanak bizalomal.
Miért adnak adásvételit ? Őket nem érdekli ha akár 100 kocsi is a nevükön marad ?

"KIZÁRÓLAG JOGTISZTA OKMÁNYOKKAL RENDELKEZŐ, TISZTÁZOTT EREDETŰ, 2007-NÉL NEM RÉGEBBI JÁRMŰVEKET VÁSÁROLUNK!"
Tehat itt nem egy harckocsi altal kilapitott f astrarol beszelunk.
OLyanrol, amit nyereseggel tudnak eladni.
Altalaban gtk-s autok ezek. Nem is ertem ezeket miert hivjak ezeket roncsnak.
Ha meg f astra, akkor azt cegre meg hajlektalan nevere veszik meg.
Sohasem lesz a nevukon!
"Ha meg f astra, akkor azt cegre meg hajlektalan nevere veszik meg."
Azt nem értem,hogy minek egy f astra amit elsunyiskodnak ? Mire használnak egy f astrát ?
"Bontók javaslata is olykor "próbálja meg eladni a használtauto hu-n"."
Nekem ezt még bontós nem mondta,de azzal tisztában vagyok,hogy nagyon sok a molnak dolgozik ,de már mindegyik az országban ? Aki nem az feketén nem legálisan dolgozik ? Vannak olyan méh telepek akiknek semmi köze a molhoz és működnek továbbra is !
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!