Melyiket választanátok? (BMW vagy Alfa Romeo)
BMW 316i (1600ccm, 102 le, 1997-es) vagy Alfa Romeo 145 (2000ccm, 150 le, 1996-os)?
Mind a 2 autó kitűnő állapotú. Az áruk megegyezik.
18/f
nem az alfára akarlak rábeszélni csak javasolni akarok valamit bár ezért páran biztos le fognak hurrogni.
ne mondj le egy autóról ha azt szeretnéd megvenni csak azért mert pár ember szerint az csak rossz lehet. mind a két autó már jócskán benne van a korban így ki lehet fogni mind a kettőből jó és rossz állapotút is.
az emberek nagy része német autó fetisiszta (tisztelet a kivételnek) tehát el sem tudják képzelni hogy más országokban is tudnak autót gyártani így zsigerből lesz@roznak minden autót ami nem német bármiféle személyes tapasztalat nélkül. legtöbbször az az indok hogy a szomszédnak volt és azt folyton szervízbe kellett cipelni.
szinte csak a japánok azok akiket nem szidnak
szerinted ha az összes francia és olasz autó ócska lenne akkor ennyi fiat, peugeot, alfa, renault és citroen járna az utakon?
Big like a válaszodra.
Az hogy olyan sok fut a francia kocsikból, szerintem annak tudható be, hogy jóval olcsóbbak a német társaiknál. :)
Kiflitolvaj leírta.
Nem hiányzik az hogy kiderítem mi a gond, megcsinálom, utána meg jön az emberke 2-3-6hét múlva hogy most más szarta el magát.
Mert ugye átlagos júzernek az jön le hogy szar az autó, 4hete volt szerelőnél, biztos elb*ott valamit.
Inkább megelőző célzattal nem vállalok Alfát. :)
Ettől függetlenül azt mondom inkább az mint a 316.
E30/E34-ben nem gondolkodtál?
Tetszenek az E30-asok is, de szinte egy árban vannak a 8 évvel fiatalabb e36. Nem értem miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!