Bulaz kérdése:
Szerintetek honda civicet 1.6-ost vagy alfa Romeo 156-ot vegyek? Most szereztem meg a jogsit és autót szeretnék venni mind a 2-röl írjatok véleményt, tapasztalatot meg hogy mennyire strapabíró szervizelés stb.
Figyelt kérdés
2012. jún. 14. 13:00
1/12 anonim válasza:
Annyit tudok,h az alfákat olcsón meg lehet venni,de eladáshoz már szerencse kell,mert alfákról híres az,h ha valami romlik,akkor nyisd ki a pénztárcádat.
2/12 anonim válasza:
civicről nincs véleményem de alfa romeo 156-ot használok lassan 2 éve. nagyon jó autó a 2 literes twin spark motor a 155 lóerejével bőven elég mindenhova. edddig csak fékbetétet kellett cserélni mivel elkoptak (össz. kb 30 ezer Ft. volt). ajánlom ha az alfa mellett döntesz regisztrálj az Alfaamore.hu oldalra több mint 3000 alfa tulaj regisztrált és bármiben segítenek (szerelőt,alkatrészboltot ajánlanak és így sok 10 ezret lehet spórolni)
3/12 anonim válasza:
és egy remek társaságot is megismerhetsz. ha az úton szembe jön egy másik alfa villant rád és int. parkolóban is ismerősként köszönt az az ember is akivel még soha sem találkoztál.
4/12 A kérdező kommentje:
de én a 97-es évjarat körülit venném meg az 1.6 120 lovasat
Amúgy tényleg jellemező erre a típusra hogy az elektronika hamar meghibásodik? mennyire megbízhatok ezek az alfák?
esetleg tudnál adni elérhetőséget email,msn,facebook ? hogy ott tudjunk beszélgetni mert lenne pár kérdésem.
2012. jún. 14. 13:39
5/12 anonim válasza:
Hondát vegyél, az alfa egy sz.r :D Saját tapasztalat, h elsőre vegyél valami gyengébbet. Én egy 1.6-os civicet vettem a maga 125 lóerejével, mert olcsó volt, de baromi nagy erő van benne és kívánja, h nyomd neki, az is igaz, h mindenkit otthagysz a lámpánál :P
6/12 anonim válasza:
Honda mérföldekkel megbízhatóbb!!!
7/12 anonim válasza:
Az ismerősömnek 156-ja van ( 1.6 ) és simán benyom 12l-t.
Az én 1.6 bömösöm meg 8,5 öt és kétszer idősebb :-)
8/12 A kérdező kommentje:
akkor honda lesz:D
2012. jún. 14. 15:49
9/12 anonim válasza:
a 12 litert nemtom h csinálja a 2.0 literes elvan 10 literrel
10/12 anonim válasza:
Hondásoknál is megvan a köszönő kultusz! Integetés-villantás a 2000es autó generációig főleg Civic&CRXesek körében:) amúgy én is a Hondára szavaznék, csak vigyázz vele mert szeretik törni és szeret rohadni is. Amúgy szuper autók!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!