Alfa Romeosok! Akiknek van, mennyire valt be nektek? Pl a 156?
Figyelt kérdés
Most tenyleg inkabb azok velemenyere vagyok kivancsi,akiknek ez van,vagy volt,es sajat maguk tapasztaltak,nem pedig hallomasbol blamaljak az olasz kocsikat.Mert olvastam itt tobb hasonlo kerdest,es nem tudok igy eligazodni,hogy nem csak olyanok irnak akiknek van.Kerlek,sajat tapasztalataitokat irjatok le.Mennyire valt be nektek a 156 tipus pld?Mennyire surjen kellett ra kolteni?mert nagyon rossz hireben all...Engem pedig nagyon erdekelne,mert ilyet szeretnek venni.Volt mar egy regi 33 Alfam,nem volt vele sok gond,csak mint minden oreg autonak.Kerlek irjatok!!!2012. jún. 3. 08:43
1/3 anonim válasza:
Szomszédnak alfa 155-öse volt. Először a vezérműszíj szakadt (de ez a gazdája hibájából) aztán a hengerfalak megsérültek valamitől. Megcsináltatták utána besült a motor :) Utána motor csere egy darabig jó volt utána megadta magát a motor vezérlő.... Aztán vettek egy Fiatot XD
2/3 anonim válasza:
hát az alfa 156 az egy elég fura járgány, haveromnak van és ha be van kapcsolva a ködlámpa és balra indexelsz akkor bekapcsol magától az ablaktörlő... megy kettőt és leáll, szóval szerintem ez elég érdekes :D
3/3 anonim válasza:
156 2.5 v6 sw tulaj vagyok.Az autóval teljesen meg vagyok elégedve.Azt kapom tőle amit vártam.2 és fél éve vettem.Mindent 100%-osan rendbe raktam rajta vásárlás után(Futómű,alsó-felső lengőkar,kutyacsont,Vezélszij,fék,olaj,stb)ami nem volt olcsó de megérte.Azóta semmi gondom sincs a kocsival.A fogyasztás 9-12L,de nem is vártam mást.Amúgy ez a legmegbizhatóbb motorja.Gyönyörű hanja és ereje van.A futómű alkatrészek azok amit gyakrabban kell cserélni.Nem birják a hazai utakat.Ha 156-ost szeretnél venni,én bátran ajánlom.2000 utánniakat nézegesd.Ha benzines akkor v6,a dizelesből mindegyiket ajánlom,attól függ milyen teljesitményre van szükséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!