Mennyi az a lélektani összeghatár, amely felett már jó eséllyel problémamentes, viszonylag igényes belső terű autót vehetünk?
Figyelt kérdés
És ami alatt jórészt szutykok vannak, amelyeket fintor vagy mellék-rossz érzés nélkül nem nagyon lehet megvenni. Mivel ez a határ mindenkinél máshol lehet, nálad hol van?2012. jún. 20. 23:52
1/8 anonim válasza:
Tapasztalataim szerint és a munkám végett valahol az új autók listaárainak környékén.
2/8 kiflitolvaj válasza:
Szerintem alsó-közép kategóriában 2,5-től felfelé. Nekem már volt mázlim ennyiért is.
3/8 kiflitolvaj válasza:
Ejj, késő van. Szóval egyszer mázlim volt és találtam ennyiért is olyat, ami f@sz@ volt:)
4/8 anonim válasza:
Nálam olyan 850-1millió-tól felfelé.
5/8 anonim válasza:
Nem pénzfüggő, ki kell fogni. Lehet drágán is sz.rt venni.
6/8 anonim válasza:
igazuk van akik előttem írtak, drágán is lehet venni rossz autót, de pl 1,8 ért vettem olyat igaz 2 évig!!! kerestem autót, mert válogatós voltam, ennek szép a belseje és a külseje is. Ez felső középkategóriás kocsi.
7/8 anonim válasza:
Én meg anno 100ért vettem egy leharcolt E30-at, ráköltöttem ~450-500at, most majdnem tökéletes. :D
Egyébként valóban ki lehet fogni, de nagyon sok az olyan gép amiben 40-5E km után még a gyári olaj van, a többi kopó alkatrészről nem is beszélve, illetve meg vannak tekerve, ha valami hibája van akkor azt nem kell előadni, stb, stb.
Na ezért mondtam hogy az új autók listaárának környékén, azoknak garantáltan nincs baja.
Plusz ugye márkafüggő is, tehát nem lehet objektíven nyilatkozni.
8/8 anonim válasza:
Osztom az előttem szólót! Sztem eleve nagyon nyomott áron szabad csak venni. 200e-re, számolni kell még legalább még annyit, vagy többet, hogy mondjuk 1-2 évnél többet bírjon. Viszont én úgy vagyok vele, hogy ha áldoz rá az ember, lesz belőle egy jó autó:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!