Mi a véleményetek az olyan autóról amely helyetted vezet?
És aki villamossal jár, az tudjon villamost vezetni? Sántít az érvelés.
Aki csak utazni szeretne, az miért ne lehetne utas egy bármekkora járműben?
Nyilván, aki benzinvérű és az élmény miatt vezet, az más tészta, de emiatt nem kéne megfosztani az utazni vágyókat egy lehetőségtől.
Plusz gondolj bele, nyugodtan ihatnál a haverokkal, nem kéne sofőrt hívni vagy otthagyni a verdát.
Kirekesztő a hozzáállásod.
Miért zavar, hogy valaki közlekedési célból használ egy közlekedési eszközt és nem hobbiból?
Közlekedési szempontból - tehát A pontból B pontba eljutáshoz - édesmindegy, hogy az utaznivágyó, egy automata automata, vagy éppen az angol királynő vezeti-e a járművet.
És ha nem tud autót vezetni valamilyen fogyatékosság okán? Akkor nem is vehet autót? Pedig az automata tudná vezetni.
Gondold ezt végig mégegyszer. Nem logikus az érvelésed.
Vezetni jó dolog, de sokszor jól esne nekem is, ha csak beülnék a kocsiba és hazavinne... Meg szerintem ezzel sokan vannak így.
Szóval nem rossz dolog ha helyettem is tud vezetni a kocsi.
Ha minden autó automata lenne sokkal kevesebb baleset lenne, persze eltűnne a vezetési élmény is.
Okos, faluszelere, vagy a hegyekbe, ahova nem jar se busz, se villamos, plane nem repulo, oda csak lohaton, biciklivel (esetleg motorral) vagy autoval tudsz eljutni. Ha esik az eso, akkor viszont a fentiek kozul csak az auto marad lehetosegnek.
Szerintem fiatal vagy meg azert vannak ilyen bolond legbolkapott otelteid:)
Amugy sajnos kulfoldon az embereknek nem kotelezo X orat levezetniuk autosiskolaban ahhoz hogy jogositvanyt kapjanak, ezert az utak tele vannak idiota, hozza nem erto benakkal. Szerintem az "onmagat vezeto auto" pont nekik lesz jo!
benzinvérű <- ez nagyon jo :)))
#7:
Ez most hogy a frászba jött ide?
Amiről te beszélsz az a túlelektronizált autó, ez pedig már a jelen. Az önmagát vezető autó tul. képpen ma is bármelyik széria autóból pár nap alatt kialakítható lenne. Egy halom érzékelő kell rá, jó sok számítógép, meg jópár km-nyi kábel, és az hogy a kormányt "tudja tekerni". Kész is.
Most is van egy csomó olyan ember aki utál vezetni, csak azért vezet mert kell neki, nincs más választása.
A legnagyobb félelem az automata autókkal kapcsolatban a biztonság, hogy mi van ha "téved" vagy valamit rosszul érzékel. Ez benne van a pakliban, de összességében akkor is biztonságosabb lesz.
A vezetési élmény eltűnése csak téged zavar, másokat nem annyira, sőt sokan kifejezetten örülnének neki. Gondold el dugóban nem tudsz mit csinálni az autóban. Olvasni nem lehet mert néha gurulni kell előre, ugyanakkor nem haladsz, tehát az időd kiesik. Automata autó esetében nekiállsz szépen kiolvasni a reggeli újságokat, nézed a TV-t, aztán majd csak beérsz. Esetlg bepótolod az este kimaradt alvást...
Repülőgépet egy automatának sokkal könnyebb vezetnie mint autót, de ha belegondolsz hogy már milyen régóta csak az automata vezeti a rep. gépeket és naponta hány járat van, akkor azért látható hogy annyira nem szörnyű a helyzet, nyugodtan rá lehet bízni sok ember életét a gépre.
Nem beszélve arról, hogy automata autóknál pl. az autópályákon simán fel lehetne emelni a sebesség határt akár a duplájára is, mert a biztonság az automata miatt adott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!