Mekkora az esély hogy túléli?
Figyelt kérdés
Adott egy saccra 90-100 kilogrammos motor, 110 km/h sebesség és mindenféle védőfelszerlés mint bukó, melltáncél stb az ember nekivágódik egy falnak, fának vagy csúszik és nekirepül valaminek mekkora az esélye h túléli?2012. jún. 17. 23:01
1/12 anonim válasza:
Falnál 5% alatt
Fánál se sokkal több, bár arról legalább "le tud pattanni"
A csúszást ~50%-ban túl lehet élni - persze, ha valaminek nekiütközik, akkor szintén zenész...
Mindhárom esetben a komoly sérülés elkerülésének esélye 20% alatt marad.
2/12 anonim válasza:
0%
Hiába a külső védelem, szétrobbannak belül a nagyerek és leszakadnak a belső szervek az ütéstől.
4/12 anonim válasza:
Ha fának ütközik, arról pedig nem egy darabban fog "lepattanni"
5/12 anonim válasza:
Kevés. 100-ból kb 1 ember ha túlél ilyet.
6/12 anonim válasza:
50%, vagy túléli vagy nem:D
Viccet félretéve, 110 km/h-nál minimális esélye van, kb. 1-2%, hogy túlélje az ember, pláne bukó és cuccok nélkül.Miért?
7/12 anonim válasza:
Én estem már el 110-el egy 125-ös rs-el, bukó volt rajtam, farmer és pulcsi. Egy karcolás nélkül megúsztam, annyi volt hogy gurultam fél percig. De ha falnak csapódok akkor nem élem túl. Alapból esni is tudni kell.
8/12 anonim válasza:
Bizonyára volt helyed esni, és csúszni és jó adag szerencse is melléd társult!Örülök neki, hogy megúsztad!
9/12 anonim válasza:
Motorral esel csúszni kell és imádkozni, akkor van esélyed. (bár bukó nélkül akkor sem sok...)
Ha bármit eltrafálsz zakó közbe véged van.
10/12 anonim válasza:
Ez az egészségügyi rovat?
Ecsém,ha kilónál nekipattansz valaminek,hónodalatt lesz a fejed...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!