Opel Astra F vagy Suzuki Swift?
Figyelt kérdés
Melyiket választanád és miért?2012. jún. 17. 19:36
11/16 anonim válasza:
Nagybátyámnak Suzuki Swift-je van mát kb. 10 éve és leszámítva az apró hibákat semmi baja nincs. Motor hibája még egyszer sem volt. Keveset eszik. Jó kis városi autó.
Én minden esetre maradnék az Astranal
12/16 A kérdező kommentje:
Persze, a Swift nem rossz, nem vagyok ellene, sok jó oldala van, de gyenge a kaszni, tényleg, ez az egy hibája van, egyébként nincs különösebb bajom vele.
2012. jún. 20. 21:58
13/16 anonim válasza:
Astra helyett valami japán autón gondolkozz
14/16 A kérdező kommentje:
pl?
2012. júl. 6. 18:58
15/16 anonim válasza:
Én is mindenképpen japán autót vennék. A leg megbízhatóbb autók. hogyha ezek a csapott hátuak érdekelnek akkor én a helyedbe pl Honda Civicet venném. Bár mondjuk nekem Swift-em van. 5éve van meg és még szinte semmit nem kellett rajta csinálni. 1-1.5 évente megkapja az új olajat, olajszűrőt levegőszűrőt és ennyi. De egyébként nekem pl tetszik a Suzuki Baleno is.
De hát a te döntésed. Sikeres vásárlást kívánok.
16/16 anonim válasza:
Mire döntöttél? Így 12 évvel később megkérdezem,mert kíváncsi vagyok. 🤣🤣✌️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!