új Suzuki Swift 1,3 vs. Opel Astra G 1,4?
Ennyiből nem kapsz újat belőlük.
Amúgy én mindenképpen az Opelt venném, minden szempontból veri a szuzukit.
1.1 millából új swift vagy g-s astra? :) 15 millából sem kapsz, mivel nem gyártják már egyiket sem.
Vagyis de... 1.3-as Diesel swift-et kapsz, 3.5 milláért.
De komolyra fordítva: Talán a swift-et venném.
1.1 millából 8-10 éves Astra-t kapsz, és 4-5 éves Swift-et. Itt érzek némi különbséget.
A Swift is nagyon jó kis kocsi. A G-s Astra viszont (főleg a régebbiek) eszik az olajat, nem is kicsit. Tudom, volt cégemnél 4-5 ilyen astra van, és 2000 km-ként önteni kell bele 1 liter olajat. Az összes ilyen!!!
Ha teljesítmény szempontjából nézzük, akkor a swift jobban megy. Fogyasztás szempontjából talán nincs lényegi különbség.
Az Astra már régi konstrukció, régi design (kb. 14 éves). A Swift belseje élhetőbb.
Az Astra viszont tágasabb!
A G Astra olyan, mint a bolti piskótatészta. Rendben van, de mégis érezni, hogy valami hiányzik belőle.
A Suzukit sokkal jobb érzés vezetni. Jobb a futóműve, egy nagyon korszerű, és megbízható motor van benne. Astrát ennyi pénzért normálisat, ami nincs széthajtva, nem fogsz találni, Suzukiból pedig viszonylag nagyon fiatalt, kevés km-rel már találni fogsz. Én Suzukit vennék, ha most kellene autót vennem.
Köszönöm az eddigi infókat, votak hasznosak... :)
Proli vs. nem proli
Én az a típus vagyok aki inkább beleülük egy proli autóban teli bankkártyával, mint nem proliba üres gyomorral :)
((tiszt. a kivételnek))
Akik itt istenítik a szuzukikat, hogy milyen megbízható meg milyen modern ültek már más autóban?!
Kölcsönzős vagyok, a szuzukik a legalja legszemetebb autóink, gyk. a 20 fajta kocsinkból mind kivétel nélkül jobb minden tekintetben, mint a swiftek (szerencsére csak 3 van belőle...).
A megbízható jelző meg közröhej, egyedül a Fiatokkal van több bajunk, mint a swiftekkel. Hullik szét mind.
"Én az a típus vagyok aki inkább beleülük egy proli autóban teli bankkártyával, mint nem proliba üres gyomorral"
Egyetértek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!