Simson SR50 km óra mutatója letört. Honnan vehetek egy másikat?
Figyelt kérdés
Motorboltban csak komplett óra van. a tengely 1,3mm nekem bármilyen km óra mutató jó lenne. köszönöm a válaszokat.2012. jún. 17. 15:38
1/6 anonim válasza:
Külön mutatót sehol sem fogsz kapni. Keress bontott órát.
2/6 anonim válasza:
Mindenki úgy odavan ezért a kilóméteróráért,simsonon...
Gyerekek. Előredőlve,csőgázon mentek 60-nal...
Van aki kipréseli a 70-et is,de az utána jön is ide egyből óbégatni,hogy mibaja lett,miért nem indul ha kerepel a dugattyú...XD
3/6 A kérdező kommentje:
Segítség másoknak bármilyen mutató jó rá én végül zsuk-ét tettem rá a lényeg az ,hogyha letöröd a mutatót egy 1,6 mm-es tengely áll ki az órából amire teheted a mutatót
2012. okt. 7. 16:24
4/6 Bocojo válasza:
Nekem is eltört a gyári műanyag mutató. Én egy rossz Trabant km órából szereltem ki a mutatóját(alu). A kis tengely mérete (1.3mm)egyezik a simson sr50-esével. Frankó lett, és még kb.jól is mér!
6/6 anonim válasza:
Siker?
Van olyan, 6000 forint a neten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!