Szerinted első kocsinak 19 éves vagyok most lett meg a jogsim merjek venni hátsó kerekes autót? BMW 316,318i-re gondoltam vagy inkább maradjak az első kerekes autónál?
Kuplung ki, leveszed a gázról a lábadat, és óvatosan rákormányzol, miután betapadt egyenesbe teszed kuplung finoman fel és óvatosan lehet gázt adni.
Csak akkor jó ha a hátulja indul el, kb 25fokos elfordulásig, utána marad a gázadásos történet, de az apróbb megcsúszásokat szűk helyen könnyebben meg lehet fogni ezzel a módszerrel.
Ha Fejérben vagy a környékén laksz és tudsz egy jó helyet télen megmutatom. :D
:) nincs most papírral rendelkező hátsókerekesem. Gázadással extrémebb elfordulást is vissza tudsz rakni, viszont kell hely a másik irányban is. Orrmotoros - hátsóváltós sportkocsival is élmény volt, de a legszórakoztatóbb a kispolszki.
Most, hogy leírtad, értem.
Kispolszkit ne is említsd, az egy rettenet, 3alkalommal voltam kénytelen vezetni, de azóta is rémálmaim vannak tőle.
Gázadással az a baj hogy ahogy írtad is sok hely kell hozzá, meg még több tapasztalat, bár az alapokat össze lehet szedni egy délután alatt egy üres parkolóban, de ha elszámolja magát az ember akkor jó eséllyel árok lesz a vége. Rossz esetben meg a szembejövő román kamion.
Mondjuk általában elkap a harci ideg engem is és megyek kilinccsel előre ha lehet, de ha nincs hely vagy olyan a forgalom akkor jó ez a kuplungos történet.
Az eddigi két legjobb élmény télen egy régi Dodge Challenger és egy EVO IX volt, a Mitsunál az volt a fura hogy egy kerék sem tapadt, de meglepően jól irányítható volt.
A Dodge meg egy nagy batár dög, totál orrnehéz, rohadt nagy erő van benne, rendesen bírkózol vele, még véletlenül sem arra megy amerre kéne, de élvezed és 20perc múlva is hülyén vigyorogsz. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!