Simson ha be melegszik kánikulába akkor a lég szűrőben vissza durrog ez miért van?
Figyelt kérdés
télen meg esős időben nem csinálja ...ha több oilt teszek a benyába akkor nem durrog vissza de viszont akkor úgy füstöl mint egy régi szar ifa ha kevesebbet akkor meg vissza durrog és a 2 est 3 ast nem tudom ki forgatni csak félig mert nem pörög ki és utána durrog és el kell váltani de 4 be és 5 be nem csinálja mert 4 sebességesés és bele van téve az 5.is gyujtás helyén van és még is ... jah és 1:50 re van keverve a benya meg 175 ös sötét zölt betűs Isolator gyertya van benne ....2012. jún. 16. 17:13
1/5 anonim válasza:
a karbid lesz rosszul beállítva. sokat kaphat benzinből. nemtudom mennyire melegedik föl, de elvileg ha nagyon bemelegszik akkor a benzingőz amit nem sűrít be az a torokban berobbanhat és az durrog. nekem 4 üteműnél volt ez. és akkor keveset kapott, és ugy csattogott mintha kihagyott volna a gyujtása. de szerintem a karbiddal lesz a baj.ha másik gyertyával is csinálja akkor karbi.
2/5 anonim válasza:
Már megint ez a 175-ös Isolator!
Miért raktok autóhoz (se) való gyertyát a mociba?
Vegyél szépen 260/280-as gyertyát, és elmúlik a problémád!
3/5 A kérdező kommentje:
köszi szépen akkor a gyertya jó lesz tartaléknak ami benne van ..meg már meg tanultam vele váltani kajak érzem hangra hogy mikor durrog vissza és előtte szépen el váltom :)) köszi szépen még egyszer :))
2012. jún. 16. 21:40
4/5 A kérdező kommentje:
ki maradt sorry akkor 260 /280 as Isolátor.Ngk vagy brisk??
2012. jún. 16. 21:42
5/5 anonim válasza:
Szia. Yamaha xt 600 amban NGK van a 250es ETZmben Brisk van mindegyik jo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!