Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simson után Kawasaki zxr 400?

Simson után Kawasaki zxr 400?

Figyelt kérdés
mentem már 600 asaal 1000 res sel kb 2 hónapig szóval 1-1 hónap volt és baleset mentesen és ÉSSZEL :) nagy a motoros ismi köröm meg a családom is motoros ők azt mondják hogy nem ártana előtte egy mz etz 250 de nekem a 2t ből elegem lett forgatni kell hogy legyen nyomaték hamar el lustul nem úgy minta 4t hogy hamar össze szedi magát és nem kell vissza pakolgatni állandóan és ezt lehet motor fékezni is a 4t t :))szóval nem meg dögleni akarok csak tempóból motorozni hogy szerpentínen legyen erő . meg mivel 25 éves vagyok így jobban illik hozzám egy sport motor mint egy mz mega stílusom is nem szoci motor hoz való ha nem sportos:))
2012. jún. 14. 22:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"Nem ártana előtte egy etz 250" háháá XD

És mit akarsz vele? Egy kis kékfüstöt szívni,mielőtt átülsz egy Kawa-ra? ddddddd

Lesznek higgadt pillanataid is rajta..-de úgysem fogod kibírni,hogy ne cincáld neki.Gyakorolhatsz te előtte bármin.

Ha kifordul eléd valaki,tempónál...vagy a gyalogkakukk nem tudja felmérni mennyivel jössz,és elédtotyog az úttesten..

Két haverom járt pórul.Az egyik meghalt a helyszínen a külső bécsi úton,a másik gerinctől lefelé lebénult.Mindkettő rutin rókának számított,tudtak ésszel/is/motorozni.Én is törtem össze magam,pedig csak egy macska ugrott elém.

Na mindegy,ha a családalapítás gondolata még hidegen hagy,akkor hajrá! Sok sikert!

2012. jún. 15. 05:53
 12/14 anonim ***** válasza:
Miért nem veszel 250-es Kawát akkor? Az is van, 40Le, azért az sem annyira gyenge...
2012. jún. 15. 08:20
 13/14 anonim ***** válasza:
Vedd meg! Sok balesetmentes km-t kívánok vele! :)
2012. jún. 15. 09:22
 14/14 A kérdező kommentje:

"Nem ártana előtte egy etz 250" háháá XD

És mit akarsz vele? Egy kis kékfüstöt szívni,mielőtt átülsz egy Kawa-ra? dddddd" nem csak azért a sor 4 az sor 4 a 2 t meg 2t szóvalvan nomsaték külömbség is meg nem hobby motoros vagyok mint jó páran ... hmm 250 azért nemmert egy idő után kevés lesz végre szóval több kell egy idő után de az is lehet hogy nem 400 hanem 600 :P:)9 Kawa er 5 meg lesz véve azon vagyok minnél hamarabb és addig megyek vele először ameddig egy tank benyát ki nem küldök belőle kannába meg annyit viszek hogy kútig elég legyen :))) Széles utat minden motorosnak aki él és mozog az utakon Rock N Roll:)))))))))))))))))) köszi a válaszokat :DD

2012. jún. 15. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!