Simson után Kawasaki zxr 400?
"Nem ártana előtte egy etz 250" háháá XD
És mit akarsz vele? Egy kis kékfüstöt szívni,mielőtt átülsz egy Kawa-ra? ddddddd
Lesznek higgadt pillanataid is rajta..-de úgysem fogod kibírni,hogy ne cincáld neki.Gyakorolhatsz te előtte bármin.
Ha kifordul eléd valaki,tempónál...vagy a gyalogkakukk nem tudja felmérni mennyivel jössz,és elédtotyog az úttesten..
Két haverom járt pórul.Az egyik meghalt a helyszínen a külső bécsi úton,a másik gerinctől lefelé lebénult.Mindkettő rutin rókának számított,tudtak ésszel/is/motorozni.Én is törtem össze magam,pedig csak egy macska ugrott elém.
Na mindegy,ha a családalapítás gondolata még hidegen hagy,akkor hajrá! Sok sikert!
"Nem ártana előtte egy etz 250" háháá XD
És mit akarsz vele? Egy kis kékfüstöt szívni,mielőtt átülsz egy Kawa-ra? dddddd" nem csak azért a sor 4 az sor 4 a 2 t meg 2t szóvalvan nomsaték külömbség is meg nem hobby motoros vagyok mint jó páran ... hmm 250 azért nemmert egy idő után kevés lesz végre szóval több kell egy idő után de az is lehet hogy nem 400 hanem 600 :P:)9 Kawa er 5 meg lesz véve azon vagyok minnél hamarabb és addig megyek vele először ameddig egy tank benyát ki nem küldök belőle kannába meg annyit viszek hogy kútig elég legyen :))) Széles utat minden motorosnak aki él és mozog az utakon Rock N Roll:)))))))))))))))))) köszi a válaszokat :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!