Simson után Kawasaki zxr 400?
Nyugodtan mehetsz szerintem. Akár ezressel is vagy amire pénztárcád engedi.
Minden fejben dől el - ez az én véleményem.
2012. jún. 14. 22:55
"nem meg dögleni akarok csak tempóból motorozni hogy szerpentínen legyen erő"
Azok sem meghalni akartak, akik meghaltak. Csak mégis meghaltak, mert volt erő a szerpentinen - több, mint amit kezelni tudtak volna.
2012. jún. 14. 23:18
3/14 A kérdező kommentje:
hát ezzel én is így vagyok hogy bent dől el :))meg,hogy városban lassan körül tekintően akár milyen nehéz is megállni hogy ne húzam neki mert ugye minden motoros nak a kedvenc alk része a gáz kar kuplung kar és a váltó:)) szóval simsonos korszakom az kb 16 éves koromra nyúlik vissza azóta csak a simon a gyári 51es majd cserélve lett 70 es re 90 es henger szett hozzá véve ... sokat is terepeztem mert ugye a terep meg tanít motorozni az alapokra ha meg csúszik hogyan reagálj stb stb de azért kicsit még tartok tőle mert a 600 as is mikor meg indult az nagyon durva volt az ezredes ről ne is beszéljünk de mikor a gazdája uncsym barátja vitt vele mert a sajátja az ezredes gigxer akkor meg mutata a foga fehérjét a vas kb 5 mp alatt 0-200 on volt :)) de a simonhoz vagyok szokva azért volt furcsa csak de ha szépen bánok vele akkor majd össze szokunk :))
Ismerek olyat aki életében nem motorozott. Még simsonnal se. Aztán assze 500-assal csinálta a jogsit, utána meg 1000-es gépet vett.
Persze azt hozzá kell tenni hogy eléggé megfontolt embernek tartom. És persze azóta is baleset mentesen motorozik.
Tényleg fejben dől el a dolog. Legalábbis többnyire. A kivételben meg ugyanúgy meg lehet halni egy MZ-n is mint egy nagymotoron :(
2012. jún. 14. 23:24
5/14 A kérdező kommentje:
hát figyelj van 2 fajta motoros aki adrenalinból ki akarja motorozni az összes cuccot belőle szerpentinen meg vannak akik azért motoroznak amit ad szabadság érzást stb stb ugyan olyan ez mint az autósoknál 2 van egy elmebeteg 2 mega normális .
6/14 A kérdező kommentje:
ez így van ahogy mondod az mz is sok embert át vitt a más világra .. nekem is van ilyen ismim aki sosem ült motoron és egyből rá az ezresre ás azóta is él motorozik baleset mentesen :)
Most hiába írnánk le 100-an, hogy ne, te akkor is megvennéd :D
Szóval nem tök mindegy akkor?! :-D
2012. jún. 14. 23:58
Mentél már? Azt írod vittek... Annak köze nincs hozzá kis barátom :-)
2012. jún. 14. 23:59
9/14 A kérdező kommentje:
23:59 es komizó olvasd már vissza mit írtam "barátom" hogy volt nálam 1-1 hónapig egy 600 as meg egy ezres egyik a kereszt apámé mert németbe melózik és elkértem tőle az ezres meg uncsym palijáé mert ő neki meg 2 van egy r1 mega gigxer :)) jaaj ímugy így van hiába de megveszem jövőhéten csaka jogsim várom hogy küldjék mert le járt múlt héten.
10/14 A kérdező kommentje:
jaaj ímugy helyett jaja amúgy ....sorry
Kapcsolódó kérdések: