Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tank kimosás hogy?

Tank kimosás hogy?

Figyelt kérdés
Le kellett engednem a tankot és iszonyat dzsuva jött ki belőle az aljáról! :( Mielőtt összerakom ki kéne mosni valahogy, de hogy? Mivel? És legfőképpen hol? Mert már így is bajom volt a benzin szagból! :(

2012. jún. 14. 10:49
 1/10 anonim ***** válasza:
44%
28-szor leírták már itt... De akkorleírom 29-szerre is: Csapot kiveszed, helyét bedugaszolod. Öntesz bele pici benzint. Beleteszel 20-30 db 6-os, 8-as anyát és csavart. Pár órán keresztül lassan de alaposan rázogatod. Anyákat és benzint kiöntöd belőle. Ha akarod, benzinálló festékkel belülről lekezeled. Ennyi, de ha egy picit is használtad volna a keresőt a válaszra sem kellet volna várnod, plusz az én billentyűzetem sem kopott volna feleslegese, mire leírtam a fentieket...
2012. jún. 14. 10:58
 2/10 anonim ***** válasza:
88%
Autó vagy motor?
2012. jún. 14. 10:58
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak a dzsuvát akarod kimosni akkor rakj bele etanolt. Az elég jól feloldja. Persze jobb ha teszel pele csavaranyát aztán rázogatod, vagy ha van betonkeverő akkor rákötözöd. De benzin helyett oda is etanolt tegyél. Jobb oldószer mint a benzin. Amit az etanol nem old fel azt a benzin se fogja később.

Jah és csináld kint az udvaron, ház előtt... Lényeg hogy ne zárt térben.

2012. jún. 14. 11:44
 4/10 A kérdező kommentje:
Ja, bocs! Motor! És igaz, mert tényleg volt már ilyen kérdés! Elnézést! Mindazonáltal köszönöm a tanácsokat! Holnap nekiesek valami félreeső helyen, mert hogy a panelben a ház előtt má' mégse lehet... :)
2012. jún. 14. 20:11
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát holnap ne is. Inkább holnapután, vagy még jobb vasárnap reggel 7-8 között. Belerakod a csavaranyákat meg az etanolt aztán elkezded rázogatni a panel előtt XD

Persze ajánlom hogy füldugót és/vagy fülvédőt használj. És úgy öltözz hogy nem fogsz fázni 10 perc rázogatás után :DD

2012. jún. 14. 21:27
 6/10 A kérdező kommentje:
Ez hihhetetlen, hogy mennyi mocsok jött ki! Vagy 1,5l benzint elpacsmagoltam basszus! És még mindig nem lett tökéletes. De majd fél év múlva megint nekilátok, addig meg figyelem és cserélgetem a benzinszűrőt... :/
2012. jún. 16. 14:32
 7/10 anonim ***** válasza:

Hát csodát tud művelni :)

Mondjuk én csináltam úgy is száraz tankkal hogy szárazon belepakoltam a csavarokat aztán kb fél óra rázogatás után kiöntöttem a port belőle, meg kompresszorral kifújtam. Aztán jött a benzines rázogatás.

Előnye hogy a nagyját még szárazon ki lehet pucolni.

Meg egyébként hallottam olyat is(még nem próbáltam) hogy fék vagy trafó olajat kell beleönteni és az lemarja a rozsdát.

2012. jún. 16. 15:17
 8/10 anonim ***** válasza:
Egy motorbontós sráctól hallottam hogy Coca colával színültig meg kell tölteni a tankot. Másnap le ereszted és a rozsda le van marva.
2012. jún. 16. 15:38
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
20 literes tankot megtöltöd cocacolával :D
2012. jún. 16. 18:27
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen az már kész anyagi csőd. De mondjuk egy Babettánál vagy Simsonnál ez járható út. Valami nagy böszme choppernél már nem játszanám meg én se. :D
2012. jún. 16. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!