Édesanyámnak szeretnék venni autót,45 éves és Görögországban él. Milyet vegyek?
Figyelt kérdés
Az ár nem korlátozott úgyhogy elsőként egy Mercedes ML 350-re vagy egy Porsche Cayenne-re gondoltam, nem nagyon tudom hogy milyenek a női autók luxus téren úgy hogy bombázzatok javaslatokkal.2012. jún. 13. 16:21
21/23 A kérdező kommentje:
Nincs kedvem elmagyarázni 5000 embernek hogy miért kérdezem meg itt is. Nem értem, ha úgy gondolod hogy kamu a kérdés akkor minek írsz... Aki ilyen körökben mozog annak feltétlenül kell lennie olyan tudásnak amivel egyből eltudná dönteni milyen autó jó ilyen helyzetben? Mellesleg nem orosz hanem albán maffiózó van sok.
2012. jún. 15. 00:26
22/23 anonim válasza:
X5-öt kinézik a fitness teremből??? Hát nem tudom:) Egy BMW-t nem igen néznek ki sehonnét sem, legalább is tapasztalataim szerint, arról nem is beszélve, hogy az X6 4személyes, és a hátsó 2 ember nem igen kell, hogy magasabb legyen 170cm-nél, mert elég kicsi a fejtér..Egy X535d viszont elég csinos darab, vagy ha a kedves mama sportos, akkor lehetne próbálni neki egy X5M-et esetleg? De még mindig tartom, hogy felesleges lenne neki egy SUV...
23/23 anonim válasza:
ahogy a görög helyzet most áll én nem vennék oda autó inkább egy repjegyet Magyarországra:) ha meg kocsi kell akkor egy suzuki swiftet abból is az első kiadást, úgy nem buksz nagyot:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!