Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mi tetszett legjobban Görögors...

Mi tetszett legjobban Görögországban?

Figyelt kérdés

Írhattok szigetet, várost vagy csak egy szép partszakaszt, tájat. Nem muszáj csak egyet írni, lehet több is.

Jövő nyáron oda tervezzük a nyaralást, pénzünk már most is lenne, de a görög helyzet miatt inkább elhalasztottuk a dolgot. Viszont még nem döntöttünk, hogy hova is menjünk.

Ami fontos, hogy homokos legyen a strand, legyen élet a városban (sok étterem, szórakozóhely) és legyen a környéken több látványosság is.

2012. jún. 13. 11:38
 1/3 anonim ***** válasza:

az a gyönyörű napos idő.

Dóri te vagy az? :D

2012. jún. 14. 01:23
 2/3 anonim válasza:
Most voltam Sartin! Egyszerűen gyönyörű, és ajánlani tudom! Van homokos és apró kavicsos rész is, nem messze egymástól, gyalog simán megtehető! Előszezonban voltunk, ezért az éjszakai életről nem sokmit tudok írni, de disco van. Rengeteg étterem a főutcán. Igaz ez nem város, hanem falu, de nagyon szép! :) Viszont, ha az éjszakai élet számotokra fontos, akkor Paralia!
2012. júl. 3. 14:48
 3/3 anonim válasza:
Mi Nei Poriban jártunk. Nekem kifejezetten nem tetszett Görögország. Gazos, szemetes, tele undorító és igénytelen grafitikkel. A görög emberek nekem erőszakosnak, túlzottan rámenősnek tűntek és a rengeteg bóvlit erőltető négerektől egy perc nyugtunk sem volt. Sok volt a szúnyog, a nagy melegtől rosszul voltam és kib..tul drága hely. Mivel véknyak a csövek az egész országban, ezért a használt wc papírt kukába kell gyűjteni, ami kifejezetten igénytelen, undorító és bűzös megoldás szerintem. A buszos út pokolian hosszú és fárasztó volt, a határokon aránytalanul sok várakozással. Nem emberként kezeltek, hanem pénztárcaként. Nekem nagyon nem tetszett. Szép hazámat nagyon hiányoltam, alig vártam, hogy hazaérjek és elmenjek egy normális helyre, pl. Parádfürdőre :)
2012. aug. 6. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!