Édesanyámnak szeretnék venni autót,45 éves és Görögországban él. Milyet vegyek?
Helló!
Mercit vegyél neki mert annak kibírja a fútóműve a görög utakat.
vagy legyél merész és vegyél neki egy nagymotort :)
Vehetsz neki egy GLK Mercit, mondjuk 3literes dieselt, vagy Audi Q5 2.0TDi-t, teljesen felesleges neki egy Porsche Cayenne... Lehet még neki Lexus-t vagy Land Rover Range Rover,Land Rover Discovery,BMW X3,X5,X6 de a legjobb lenne neki egy E merci, vagy C merci, 320d,330d BMW, vagy 530d vagy egy A4/A5/A6 Quattro. Azért valamit jó lenne tudni, hány ember használná, szereti a nagy autókat, jól tud vezetni, vagy egyszerű legyen kezelni és manőverezni vele, sportos legyen, vagy kényelmes, olcsó fenntartás, vagy nem számít?Diesel,vagy benzines?
Én egy A4/A5/A6 Quattro-t vennék neki 3.0 TSI,vagy 3.0 TDI motorral, vagy egy X5-ös BMW-t
X5 semmiképp.Kinézik a fitnessteremből..minimum X6 akkormár.
Bár a mostani gazdasági helyzet küklopszéknál nem túl rózsás,szerintem akár már egy Q5-össel is felhívhatja magára a figyelmet.Lényeg az,hogy lássák hogy tömött az illető,hátha tarkónvágja valaki az értékeiért,bár úgyhallottam rengeteg ott mostanság az Orosz maffiózó/akik megveszik kilóra a görögöket/na ezek akár autóval együtt viszik a tulajt is...
Ha az ár nem korlátozott, akkor vegyél neki egy Bugatti Veyront! Kellemesen gömbölyített vonalak, összkerékhajtás, ha a maffiózó kergeti, garantáltan le tudja rázni vele.
Amúgy meg az ilyen gazdagozósan provokatív kamukérdéseket ki kellene moderálni. Aki már olyan körökben mozog, hogy 20-30 millás kocsikat vesz ajándék célból, az nem egy anonim fórumot kéri az ötleteket, hanem van már annyi ismerete saját kútfőből is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!