Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Édesanyámnak szeretnék venni...

Édesanyámnak szeretnék venni autót,45 éves és Görögországban él. Milyet vegyek?

Figyelt kérdés
Az ár nem korlátozott úgyhogy elsőként egy Mercedes ML 350-re vagy egy Porsche Cayenne-re gondoltam, nem nagyon tudom hogy milyenek a női autók luxus téren úgy hogy bombázzatok javaslatokkal.

2012. jún. 13. 16:21
1 2 3
 11/23 Napkiraly ***** válasza:
arrafelé mindegy, hogy EURO hányas,nem? :-D
2012. jún. 13. 19:28
 12/23 A kérdező kommentje:
Miből gondolod hogy kamu "öreg" ? és mindegy hogy hányas igen
2012. jún. 13. 20:51
 13/23 anonim ***** válasza:
egy kicsit behatárolhatnád mert így elég nehéz bármit mondani. pl.:szokta hajtani az autót vagy csak nyugodt tempóban megy? , sok csomagot/embert szállít vagy csak max 3-4 fő?, hosszú utakra is megy vagy ált. rövidekre ?, fontos h presztízsmárka legyen vagy nem? számít a fogyasztás?
2012. jún. 13. 21:20
 14/23 A kérdező kommentje:
a presztizsmárka nem inkább a minőség számít szerintem, nem utazik ált sokat, de 2 havonta jön magyarországra, ez nyilván télen egy hátsókerekes autónál nem túl jó, nem hajtja nagyon és nem is szállít általában sok mindent, fogyasztás szempontjából nem valami benzin zabálóra gondoltam de annyira nem feltétel az alacsony fogyasztás, bár a hybrideket pártolom
2012. jún. 13. 21:28
 15/23 anonim ***** válasza:
a modern hátsókerekes autókban már olyan segédberendezések vannak h télen sincs velük gond. szerintem bmw 5 audi a6 mercedes e oszt. (ezekből van 4x4 is) mondjuk ha választhatnék akkor egy jaguar XJ vagy XF. gyönyörű, nem jön szembe az úton túl sok, kényelmes hosszabb úton is (görögorsz-ból M.O. elég hosszú) a dízelmotoros nem is fogyaszt "annyira" sokat.
2012. jún. 13. 21:45
 16/23 anonim ***** válasza:
meg az anyádat! :D
2012. jún. 13. 21:47
 17/23 anonim ***** válasza:

Helló!

Mercit vegyél neki mert annak kibírja a fútóműve a görög utakat.

vagy legyél merész és vegyél neki egy nagymotort :)

2012. jún. 13. 23:46
 18/23 anonim ***** válasza:

Vehetsz neki egy GLK Mercit, mondjuk 3literes dieselt, vagy Audi Q5 2.0TDi-t, teljesen felesleges neki egy Porsche Cayenne... Lehet még neki Lexus-t vagy Land Rover Range Rover,Land Rover Discovery,BMW X3,X5,X6 de a legjobb lenne neki egy E merci, vagy C merci, 320d,330d BMW, vagy 530d vagy egy A4/A5/A6 Quattro. Azért valamit jó lenne tudni, hány ember használná, szereti a nagy autókat, jól tud vezetni, vagy egyszerű legyen kezelni és manőverezni vele, sportos legyen, vagy kényelmes, olcsó fenntartás, vagy nem számít?Diesel,vagy benzines?

Én egy A4/A5/A6 Quattro-t vennék neki 3.0 TSI,vagy 3.0 TDI motorral, vagy egy X5-ös BMW-t

2012. jún. 14. 03:24
 19/23 anonim ***** válasza:

X5 semmiképp.Kinézik a fitnessteremből..minimum X6 akkormár.

Bár a mostani gazdasági helyzet küklopszéknál nem túl rózsás,szerintem akár már egy Q5-össel is felhívhatja magára a figyelmet.Lényeg az,hogy lássák hogy tömött az illető,hátha tarkónvágja valaki az értékeiért,bár úgyhallottam rengeteg ott mostanság az Orosz maffiózó/akik megveszik kilóra a görögöket/na ezek akár autóval együtt viszik a tulajt is...

2012. jún. 14. 06:15
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha az ár nem korlátozott, akkor vegyél neki egy Bugatti Veyront! Kellemesen gömbölyített vonalak, összkerékhajtás, ha a maffiózó kergeti, garantáltan le tudja rázni vele.

Amúgy meg az ilyen gazdagozósan provokatív kamukérdéseket ki kellene moderálni. Aki már olyan körökben mozog, hogy 20-30 millás kocsikat vesz ajándék célból, az nem egy anonim fórumot kéri az ötleteket, hanem van már annyi ismerete saját kútfőből is.

2012. jún. 14. 06:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!