Mit tehet a rendőr ha megfog?
Figyelt kérdés
22-éves fiú vagyok és nincs jogsim kocsiból, de minden nap autóval közlekedek de nincs jogsim.2012. jún. 13. 10:15
21/22 A kérdező kommentje:
Nem értitek?!
Én úgy vezetek mint más ember akinek van jogsija, csak annyi a külömbség hogy nekem nincs.
Sün: ha itt vagy úgy sem kapsz el mert nem tudod ki vagyok bleee. :D
2012. jún. 13. 22:38
22/22 anonim válasza:
és kettőnk között pont annyi a különbség h rutin ellenőrzéskor engem minden gond nélkül továbbenged téged pedig jutalmaz egy szép nagy bírsággal+eltilt egy időre. és haza is csak busszal vagy gyalog fogsz menni. amúgy gondolod h az összes rendőr azt lesi h ki mit kérdez itt?
amúgy a megfogalmazásaidból lerí te te nemhogy 22 de 12 se nagyon vagy. Pl. "Sün: ha itt vagy úgy sem kapsz el mert nem tudod ki vagyok bleee. :D"
"nincs jogsim KOCSIBÓL" nekem is műanyagból van nem kocsiból
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!