Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit tehet a rendőr ha megfog?

Mit tehet a rendőr ha megfog?

Figyelt kérdés
22-éves fiú vagyok és nincs jogsim kocsiból, de minden nap autóval közlekedek de nincs jogsim.
2012. jún. 13. 10:15
1 2 3
 1/22 Agytörzsi Prof. ***** válasza:
Téged megbüntetnek egy komolyabb pénzbírságra, eltiltanak a gépjármű vezetéstől X évre. És megbüntetik azt is, akitől az autó van, mivel olyan személynek adta át, aki nem rendelkezik megfelelő papírokkal.
2012. jún. 13. 10:23
 2/22 anonim ***** válasza:

Azért ez durva! És ha balesetet okozol??

Egyébként jól írja az első.

Valamelyik nap olvastam, hogy arra akarnak rámenni az emberek,hogy legyen egy olyan törvény,hogy akinek nincs jogosítványa,és így vezet autót annak ha lebukik, soha esélyt se kapjon hogy letegye a jogsit.

Ha aláírást gyűjtenek,én tuti aláírom,mert támogatom az ötletet.

2012. jún. 13. 10:29
 3/22 anonim válasza:
Én csak azt nem értem, hogy megcsináltam a jogsit, 3hete várom hogy kiküldjék, és addig nem vezethetek azzal a papírral amit adtak. Miért?! Nem tudom megérteni. Ugyanazok az adatok vannak rajta, mint a jogsin lesz, plusz ha hosszabítattam volna, ugyanilyen papírt kaptam volna. Rá is van írva, hogy Július 31-ig vezethetek ezzel a lappal, amennyiben a jogsit meghosszabítattom.
2012. jún. 13. 10:44
 4/22 Andizsuzsi ***** válasza:

"annak ha lebukik, soha esélyt se kapjon hogy letegye a jogsit"

Én ezzel nem értek egyet, mert arra semmi garancia, hgy utána nem fog autóba ülni, de így az esélyt is elveszti arra, hogy jogosítvánnyal tegye azt.

2012. jún. 13. 10:46
 5/22 anonim ***** válasza:

Kiszállítanak a kocsiból helyben, az autót elszállíttatják a te költségeden.

A vezetéstől eltiltanak X időre, továbáá 30-300e forint közötti pénzbírságot kapsz.

Ha az autó a te neveden van akkor itt a vége.

Ha más nevén van, akkor neki elveszik a jogosítványát, mert átengedte a vezetést illetéktelennek. Vagy pedig azt mondja, hogy elloptak, akkor leültetnek.

Röviden ennyi.

2012. jún. 13. 12:03
 6/22 A kérdező kommentje:
Ohh ohh haver televagyok pénzel ohh yee yee yee........;)
2012. jún. 13. 12:14
 7/22 Agytörzsi Prof. ***** válasza:
100%
Akkor told neki, talán hamar elpusztulsz! A szerveid talán jók lesznek másoknak!
2012. jún. 13. 12:20
 8/22 anonim ***** válasza:
De ha mindennap vezetsz autót miért nem teszed le a jogsit az Isten áldjon meg?! Kisujjadból szopnál ki mindent, hisz tapasztalt vagy, nem kéne szarakodnod a gyakorlati órákkal, egyből mehetnél vizsgázni. A kreszen se, mivel ha vezetsz, feltételezem ismered... De igy csak kb magad alatt vágod a fát, gondolom full stresszesen vezetsz h mikor igazoltatnak. Nehogy emiatt még balesetet is okozz.
2012. jún. 13. 13:57
 9/22 A kérdező kommentje:

AZért mert nincs rá keret, érted papa?

200-250-ezer forintost hunnét vegyek?

Itt magyarországon örül az ember ha megtud élni, van kenyérre valója...

2012. jún. 13. 14:07
 10/22 anonim ***** válasza:
csak nekem tűnik fel h vagy kamu az egész vagy csak dicsekszik h milyen kemény gyerek ?
2012. jún. 13. 14:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!