Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit tehet a rendőr ha megfog?

Mit tehet a rendőr ha megfog?

Figyelt kérdés
22-éves fiú vagyok és nincs jogsim kocsiból, de minden nap autóval közlekedek de nincs jogsim.
2012. jún. 13. 10:15
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Ez igy van, ez egy ilyen ország, de az autódnak gondolom volt egy vételára, van fenntartási költsége és üzemanyagigénye is. Ezeket miből finanszirozod? A jogsit 100 ezer ft-ből letudnád tenni, ha minden elsőre sikerülne. Viszont ha megállitanak, akkor eltiltás mellett 300 ezres büntetést kéne fizetned, ami még rosszabb!
2012. jún. 13. 14:16
 12/22 anonim ***** válasza:
Nem a jogosítványtól megy az autó. Én 25-én forgalmi vizsgázom, eddig életemben azt a 30 órát vezettem le ami ugye valójában 20, mert annyit lecsalnak belőle, ami a kötelező. Meglesz a forgalmi vizsgám, megkapom a jogsit és már vezethetem is az én kis 125Le-ös vasamat. Ez normális szerintetek? De persze teljesen törvényes. 34/F
2012. jún. 13. 14:29
 13/22 A kérdező kommentje:
Csak azt nem értem hogy amerikában meg nem kötelező a jogsi, itt meg kell ebben a szar országban, pusztulna el aki ilyen törvényeket hoz!
2012. jún. 13. 15:02
 14/22 anonim ***** válasza:
ezt meg hol hallottad h ott nem kötelező? amíg vezetni tanulsz addig vezethetsz de csak jogsis felügyelete mellett.
2012. jún. 13. 15:06
 15/22 anonim ***** válasza:
gondolod h akkor pár ember csak úgy viccből teszi le ott a jogsit ha nem is kötelező??
2012. jún. 13. 15:07
 16/22 anonim ***** válasza:
A világ minden országában kötelező a jogosítvány.
2012. jún. 13. 16:08
 17/22 anonim ***** válasza:
Hogy a p.icsába ne lenne kötelező? Annyi, hogy 15-16 éves kortól általában lehet vezetni jogsissal, de mondjuk ez más országban is így van, nem csak Amerikában.
2012. jún. 13. 16:21
 18/22 anonim ***** válasza:

Nem tudom honnan vetted hogy Amerikában nem kötelező a jogosítvány. Pedig kötelező,és elég komolyan büntetik azokat akik jogsi nélkül vezetnek.Bár ott kevesen merik megcsinálni,mert akár börtönbüntetés járhat érte.

Nem az ujjamból ráztam ki. 5 évig éltem New Yorkban.

2012. jún. 13. 20:21
 19/22 anonim ***** válasza:

vezettem már én is pár km-t jogsi nélkül, de nem napi szinten, és leginkább olyankor, ha velem volt az autó tulaja. :)

rendesen izzadtam mikor megláttam egy sünt, de megúsztam. egyszerűen nem bírtam kivárni a vizsgát, és egyébként sem az oktatómtól tanultam meg vezetni, hanem a fent említett úriembertől. szóval bízott bennem, ő bíztatott, h vezessek, gyakoroljak.

most már hamarosan megkapom a kártyát, papírom nekem is van, de nem vezethetek vele. ez mekkora kicseszés már... persze ettől függetlenül vezetek, nincs ráírva az autóra, h jogsi nélkül nyomom :D

egyébként nem kéne ezt olyan szigorúan büntetni, saját tapasztalataim szerint, aki tényleg tud vezetni, az mer papír nélkül is, és nem lesz belőle gubanc, aki meg nyomorék, az papírral sem ül a volán mögé, mert nem akar beégni.

egyébként mitől lesz jobb, ha jogsival üti el a szerencsétlen arra járót? megsimogatod a buksiját, h milyen ügyes vagy, nem jogsi nélkül vezettél. ha balesetet okoz, akkor már tökmind1, h A-Z kategóriáig megvan neki minden papírja, hibázott.

2012. jún. 13. 21:48
 20/22 anonim ***** válasza:
"egyébként mitől lesz jobb, ha jogsival üti el a szerencsétlen arra járót?" semmivel de ez akkor sem így megy h én jól tudok vezetni akkor minek nekem jogsi. ez kb. olyan h én jól lövök akkor minek váltsam ki a fegyveertartási/vadász engedélyt inkább megyek lövöldözni az erdőbe? azért mert ha nem is a te hibádból történt a baj rád fogják varrni mivel nem is vezethettél volna. +kíváncsi lennék h akinek nincs jogsija de vezet az a kreszt mennyire tudja.
2012. jún. 13. 22:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!