Mit tehet a rendőr ha megfog?
Nem tudom honnan vetted hogy Amerikában nem kötelező a jogosítvány. Pedig kötelező,és elég komolyan büntetik azokat akik jogsi nélkül vezetnek.Bár ott kevesen merik megcsinálni,mert akár börtönbüntetés járhat érte.
Nem az ujjamból ráztam ki. 5 évig éltem New Yorkban.
vezettem már én is pár km-t jogsi nélkül, de nem napi szinten, és leginkább olyankor, ha velem volt az autó tulaja. :)
rendesen izzadtam mikor megláttam egy sünt, de megúsztam. egyszerűen nem bírtam kivárni a vizsgát, és egyébként sem az oktatómtól tanultam meg vezetni, hanem a fent említett úriembertől. szóval bízott bennem, ő bíztatott, h vezessek, gyakoroljak.
most már hamarosan megkapom a kártyát, papírom nekem is van, de nem vezethetek vele. ez mekkora kicseszés már... persze ettől függetlenül vezetek, nincs ráírva az autóra, h jogsi nélkül nyomom :D
egyébként nem kéne ezt olyan szigorúan büntetni, saját tapasztalataim szerint, aki tényleg tud vezetni, az mer papír nélkül is, és nem lesz belőle gubanc, aki meg nyomorék, az papírral sem ül a volán mögé, mert nem akar beégni.
egyébként mitől lesz jobb, ha jogsival üti el a szerencsétlen arra járót? megsimogatod a buksiját, h milyen ügyes vagy, nem jogsi nélkül vezettél. ha balesetet okoz, akkor már tökmind1, h A-Z kategóriáig megvan neki minden papírja, hibázott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!