Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Jogsi. : Tényleg van éjszakai...

Jogsi. : Tényleg van éjszakai gyakorlati vezetés, és országúti?

Figyelt kérdés
2012. jún. 12. 23:19
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

mi ezt úgy oldottuk meg, h lévén, h télen tanultam vezetni, így du. 4kor már sötét van, megvolt az esti vezetés :)

országúti vezetés vicces volt, elmentünk Gyál felé, az oktatóm meg nézegette a k.urvákat :) folyton lassítanom kellett, mert mindegyik csajt meg akarta nézni tüzetesen :D

egyébként az M3as kivezetőjén lehet autópályás vezetést gyakorolni.

2012. jún. 13. 22:02
 12/20 Milan1909 ***** válasza:
Hülyeség, h Pesten nem jutsz ki a városból 45 perc alatt és általában 2X45 percet szoktak az oktatók vezettetni(csigavérnél legalábbis) és ha nem belvárosban tanulsz, akkor kilehet érni simán
2012. jún. 14. 22:02
 13/20 anonim ***** válasza:

Hogyne, ha 1 km-re tanulsz a sztrádától akkor biztosan ki lehet érni. Én most pl.: a BKV tanpályán a Zách utcában csináltam jogsit, onnan esélyed nincs úgy kimenni egy sztrádáig vagy országútig, hogy időd is maradjon vezetni.

A 2 x 55 (!) perc között pedig elvileg kötelező pihenő van - pl. a telephelyen. Ergo ha 10 percet akartam volna vezetni országúton vagy sztrádán akkor 15 percen belül kellett volna lennie sztrádának...

2012. jún. 14. 22:25
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Többen írjátok az autópályát, de az nincs az előírt feltételek között. Előírva 4 óra éjszakai és 4 óra országúti vezetés van.
2012. jún. 14. 22:31
 15/20 anonim ***** válasza:
ez a kötelező pihenőt sem szentírás. nálam ált annyi volt h megálltunk tankolni és az oktató ivott egy kávét. max 4-5 perc
2012. jún. 14. 22:31
 16/20 anonim ***** válasza:
Nekem volt éjszakai, szinte többis , mint nappali, mert télen tanultam, és már 4-kor sötétedett. Autópályára is kivitt a bácsi, természetesen csak az M0-ig.
2012. jún. 15. 12:27
 17/20 anonim ***** válasza:

Annak nagy szerencséje van akinek csak egy kicsit is közelít a gyakorlat a leírtakhoz. Nekem nem volt éjszaka, nem volt hegyen-völgyön mit tudom én mi, nem volt autópálya, a C-nél még a felét sem mentünk a kifizettetnek. A B-nél (főleg) abból állt a gyakorlat, hogy én fuvarozom az oktatót a boltba a gyerekét az óviba, a feleségét a munkahelyére, stb.

Persze ekkor jön az, hogy ilyen üzemanyag árak mellett még 10 perc vezetés is veszteséges, DE akkor a tanár az iskolákban tartson csak 20 percet 45 perc helyett, a pék csomagoljon be csak 2 zsemlét az 5 helyett, a patikában csak fele annyi gyógyszert adjanak nekem mint amennyit kifizettem csak mert nekik is meg kell élni valamiből.

2012. aug. 21. 19:22
 18/20 anonim ***** válasza:

"Vidéket nem ismerem, de a fővárosban már csak azért sem forszírozzák az országútit, mert mire kijutnak a városból, meg aztán majd vissza, eltelik egy csomó idő az órából. Mire kiér, fordulhat vissza. Nem állítom, hogy így van, csak gondolom.

A válasz 41%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 75%-ban hasznos válaszokat ad."

Párom vizsgabiztos, s kérdezteti, mi is a baj ezzel a válasszal.

2012. aug. 21. 19:57
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
A válasszal semmi - de a GYIKon a kapott százalék nem azt jelzi vissza, hogy mennyire hasznos a válaszod, hanem azt, hogy hány hülyének sérti az önérzetét, akik aztán jól rányomnak a piros ujjra, hogy ezzel is megmutassák, hogy ők érnek valamit!
2012. aug. 21. 20:21
 20/20 anonim ***** válasza:

Most tanulok vezetni! Vidéken.

Az én oktatóm, a téli csoportjának tart éjszakai vezetést. Azt hallottam viszont, hogy nyáron nem.

Ma voltam reggel 6-tól ráadásul országúton. Csúszott is rendesen.

2020. jan. 24. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!