Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Jogsi. : Tényleg van éjszakai...

Jogsi. : Tényleg van éjszakai gyakorlati vezetés, és országúti?

Figyelt kérdés
2012. jún. 12. 23:19
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Tényleg kéne, hogy legyen de sehol sem tartják meg, csak beírják, hogy megvolt...
2012. jún. 12. 23:25
 2/20 A kérdező kommentje:

Értem..

Szeretnék jogosítványt, és böngésztem az adott honlapot, ott ki volt írva hogy van ilyen, de másoktól is azt hallottam, hogy nekik sem volt ilyesmi.

2012. jún. 12. 23:31
 3/20 anonim ***** válasza:
nem inkább autópályás? országút az a lakott területen kívüli utak. oda azért csak ki kéne menni párszor. amúgy éjszakai nekem sem volt.
2012. jún. 12. 23:39
 4/20 Milan1909 ***** válasza:
Nekem volt éjszakai(sötétben városban), országúti és autópályás vezetésem is, autópálya kb 10 perc, a másik kettő 2-2 óra volt!
2012. jún. 13. 00:21
 5/20 anonim ***** válasza:
70%
Vidéket nem ismerem, de a fővárosban már csak azért sem forszírozzák az országútit, mert mire kijutnak a városból, meg aztán majd vissza, eltelik egy csomó idő az órából. Mire kiér, fordulhat vissza. Nem állítom, hogy így van, csak gondolom.
2012. jún. 13. 00:34
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Én mikor tanultam vezetni, egyszerre nem csak egy-egy órát vezettem, hanem kettőt, hármat is egyszerre összevonva.

Országúti vezetés volt, vizsgán is ilyen útvonalat kaptam. Át a városon, a város túlsó végétől 10-20 km országúton, egy kereszteződésnél visszafordulni és ugyan az nagyjából visszafelé is.

Autópályás vezetés nem volt, mert akkoriban tőlünk 100km-es körzetben nem volt autópálya. Csak ezért pedig nem kellett elzarándokolni az ország másik felébe.

Éjszakaira nekem is azt mondták, hogy kellett volna, de nem tartották meg.

2012. jún. 13. 06:56
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Max vidéki vizsgákon van országúti vezetés, Pesten pl. 45 perc alatt ki sem jutsz egy országútig....
2012. jún. 13. 08:27
 8/20 anonim ***** válasza:
19%
az én oktatom és leggtöbb pesten még autopályára sem vissz tanulot mert nem vesznek 4napot dujat 1, 2 városban több tapasztalattot szerez a tanulo,3 benzinben nem éri meg az ora dij, 1150 ft és 1 ora allat kocsi eszik 6 7 litereket.éjszakai lehet télen hamar esteledij...
2012. jún. 13. 09:32
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Mi mentünk autópályára is, mondjuk csak a bevezető szakaszra, mert Budaörsön tanultam. Az éjszakait nekem is elsumákolta az oktató. Gondolkoztam rajta, hogy szóljak-e, de rájöttem, hogy felesleges. Igazából az elején úgysem vezettem sosem egyedül és a férjem, aki mellettem ült, segített.
2012. jún. 13. 09:49
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem anno simán megmondta az oktató, ha lány lennék lenne 2 óra éjszakai vezetésem, de így inkább írjam alá :) Országúti az volt, mert volt olyan vizsgakör, ami érintett országutat.

Egyébként meg "nem éjszakai vezetés keretében" vezettem este, mivel télen tanultam és sok óra sötétben ment le.

2012. jún. 13. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!