Tényleg kéne, hogy legyen de sehol sem tartják meg, csak beírják, hogy megvolt...
2012. jún. 12. 23:25
2/20 A kérdező kommentje:
Értem..
Szeretnék jogosítványt, és böngésztem az adott honlapot, ott ki volt írva hogy van ilyen, de másoktól is azt hallottam, hogy nekik sem volt ilyesmi.
2012. jún. 12. 23:31
3/20 anonim válasza:
nem inkább autópályás? országút az a lakott területen kívüli utak. oda azért csak ki kéne menni párszor. amúgy éjszakai nekem sem volt.
2012. jún. 12. 23:39
4/20 Milan1909 válasza:
Nekem volt éjszakai(sötétben városban), országúti és autópályás vezetésem is, autópálya kb 10 perc, a másik kettő 2-2 óra volt!
2012. jún. 13. 00:21
5/20 anonim válasza:
Vidéket nem ismerem, de a fővárosban már csak azért sem forszírozzák az országútit, mert mire kijutnak a városból, meg aztán majd vissza, eltelik egy csomó idő az órából. Mire kiér, fordulhat vissza. Nem állítom, hogy így van, csak gondolom.
2012. jún. 13. 00:34
6/20 anonim válasza:
Én mikor tanultam vezetni, egyszerre nem csak egy-egy órát vezettem, hanem kettőt, hármat is egyszerre összevonva.
Országúti vezetés volt, vizsgán is ilyen útvonalat kaptam. Át a városon, a város túlsó végétől 10-20 km országúton, egy kereszteződésnél visszafordulni és ugyan az nagyjából visszafelé is.
Autópályás vezetés nem volt, mert akkoriban tőlünk 100km-es körzetben nem volt autópálya. Csak ezért pedig nem kellett elzarándokolni az ország másik felébe.
Éjszakaira nekem is azt mondták, hogy kellett volna, de nem tartották meg.
2012. jún. 13. 06:56
7/20 anonim válasza:
Max vidéki vizsgákon van országúti vezetés, Pesten pl. 45 perc alatt ki sem jutsz egy országútig....
2012. jún. 13. 08:27
8/20 anonim válasza:
az én oktatom és leggtöbb pesten még autopályára sem vissz tanulot mert nem vesznek 4napot dujat 1, 2 városban több tapasztalattot szerez a tanulo,3 benzinben nem éri meg az ora dij, 1150 ft és 1 ora allat kocsi eszik 6 7 litereket.éjszakai lehet télen hamar esteledij...
2012. jún. 13. 09:32
9/20 anonim válasza:
Mi mentünk autópályára is, mondjuk csak a bevezető szakaszra, mert Budaörsön tanultam. Az éjszakait nekem is elsumákolta az oktató. Gondolkoztam rajta, hogy szóljak-e, de rájöttem, hogy felesleges. Igazából az elején úgysem vezettem sosem egyedül és a férjem, aki mellettem ült, segített.
2012. jún. 13. 09:49
10/20 anonim válasza:
Nekem anno simán megmondta az oktató, ha lány lennék lenne 2 óra éjszakai vezetésem, de így inkább írjam alá :) Országúti az volt, mert volt olyan vizsgakör, ami érintett országutat.
Egyébként meg "nem éjszakai vezetés keretében" vezettem este, mivel télen tanultam és sok óra sötétben ment le.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!