Mennyi pénz ma kb egy B kategóriás megszerzése?
Figyelt kérdés
még az érdekelne, hogy mennyi idő, leginkább hogy 1 hónapban mennyit kell fizetni azért. csak úgy kb mert azt gondolom, hogy iskolánként más az ára.
most hogy változtattak hány vizsga van összesen?
és esetleg tud valaki valami jó iskolát Kecskeméten, Nagykőrösön, vagy Cegléden?
nem muszáj egy válaszolónak mindet megválaszolni, csak egy részére adjon hasznos választ és felpontozás jár érte.
2012. jún. 11. 15:45
11/12 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
én is a kozma autós iskolán gondolkoztam, csak nekik pont nincs semmi internetes oldaluk ahol az árakat megnézhetném ezért kérdeztem itt.
2012. jún. 11. 22:05
12/12 anonim válasza:
Időben kb fél év , én két éve csináltam kb.120000-ben volt, külön volt kressz, rutin, eü, forgalmi vizsga.Szolnokon tanultam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!