Mennyi pénz ma kb egy B kategóriás megszerzése?
még az érdekelne, hogy mennyi idő, leginkább hogy 1 hónapban mennyit kell fizetni azért. csak úgy kb mert azt gondolom, hogy iskolánként más az ára.
most hogy változtattak hány vizsga van összesen?
és esetleg tud valaki valami jó iskolát Kecskeméten, Nagykőrösön, vagy Cegléden?
nem muszáj egy válaszolónak mindet megválaszolni, csak egy részére adjon hasznos választ és felpontozás jár érte.
Én kb. 6 éve tettem le a jogsit. Az biztos, hogy 3 vizsga van (elmélet, rutin és forgalmi).
Az ár szerintem már 200.000 körül van összesen,ha nincs benne plusz óra, vagy pótvizsga. (nekem anno kijött 90.000-ből :) De ki lehet javítani, mert ez csak tipp.
Ja, és én 3 és fél hónap alatt tettem le, gimi mellett.
Én a helyedben utána néznék a lehető legtöbb sulinak, és összehasonlítanám az árakat. Valahol kedvezményeket is adnak.
Sok sikert! :)
nézegettem az árakat és a legolcsóbb vizsgadíjak nélkül 82000 forint volt. igazából a vizsgadíj nem is fontos, mert az úgyis egyforma árú mindenhol, inkább az oktatás része ami változó. 1 oldalon láttam ajánlatokat időtartamtól függően 18 hét 82000 forinttól 4 hét 120000 forintig. de nem sietek az idő nem lényeg, csak meglegyen a 18. születésnapomra. ami még 8 hónap.
amúgy ha már eszembe jutott 17 vagy 18 éves kortól adják a jogsit ki úgy hogy szabályosan egyedül vezethetek?
17 évesen már lehet jogsid. :)
Az egybevont vizsgákról még nem hallottam.
Nekem 130 volt 2006-ban
És 1 x buktam forgalomból.
szerintem 180 körül jön ki most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!