Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van gyárilag dízel üzemű...

Van gyárilag dízel üzemű motorkerékpár?

Figyelt kérdés
2012. jún. 10. 18:21
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

""Csumi946 nevű felhasználó válasza:(idézet)

Egyenlőre úgy tudom sorozatgyártásban nincs""""

-EUban?

Megnyugodhatsz úgy 10-15 éve európában is van már "sorozatgártásban" dízelmotorkerékpárgyár

[link]

EU-kívől meg vár vagy hatvan éve gyártank dízelmotorkerékpárokat

[link]

"""""Sajnos a környezetvédelmi előírások miatt már nem gyártják."""""" (idézet)

Nem igaz.Németországban Sommer diesel néven mind a mai napig gyártanak dízel motorkeréképárokat

"""Egy kis érdekesség: (idézet)

[link]

Beszéltem vele.Nem ment át műszakin.Én is úgy tudom hogy Magyarországon a házilag barkácsolt faragott dízelesre átalakitott motorkerékpárok valamilyen "rejtélyes oknál fogva" nem kaphatnak forgalmit.Valamiért nem engedik át őket a műszakin (azt hogy miért ne kérdezd mert nem tudom)tehát rendszámot sem kaphatnak.Viszont ha németbe veszel egy "gyári" rendszámos forgalmis Sommer-t esetleg indiában vagy a világon bárhol egy rendszámos forgalmis royal enfield diesel bullet-et az "forgalombahelyezhető" magyarországon is.

"""# 9/10 (idézet)

Fölösleges ilyen mocival probálkozni, mikor a mai modern világban már a lehető legkönnyebbre fejlesztik a blokkokat, a dizel motor meg köztudottam nehezebb..""

Egyáltalán nem fölösleges dízelmotorkerékpárokkal foglalkozni.Aki ért hozzá az tudja hogy egy 1hengeres léghűtéses kis dízel blokk ötször erősebb nyomatékosabb mint egy hagyományos benzines.Ráadásul kevesebbet is fogyaszt, megbízhatóbb stb.

2016. jún. 12. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!