Ford focus 1.8tddi vagy audi a3 1.9tdi?
Figyelt kérdés
Melyiket választanátok? Focus 90le vagy az A3 90vagy 110le változat? Árban közel egyformán mozognak hasonló felszereltségűek. Melyik lenne a jobb választás? Ki mire szavazna, és miért?2012. jún. 9. 13:57
1/5 anonim válasza:
én az a3-ast venném, az 1.9 tdi motor már bizonyított, golftól kedzve az a6-os audi-ig, nagyon jó konstrukció, a fordról nincs tapasztalatom, de gyanítom, hogy kevésbé jó, bár biztos nemrossz, ha egy jó állapotút kifogsz, mellesleg az audi nekem jobban bejön, én ha focust vennék, azt csak a jól eltalált, sportos futómű miatt venném, de akkor meg már nem ezzel a diesel motorral, egy szó mint 100, sztem audi, majd jönnek az ellenvélemények... :D
2/5 anonim válasza:
Én is az A3-ra szavazok,de szintén csak érzelmi alapon -és részben személyes élménnyel - 1.9 (igaz PD) TDI Passatom van,abszolut elégedett vagyok az autóval-megy mint a golyó és annyit fogyaszt,mint az "ezres" suzuki.
3/5 anonim válasza:
Ez így önmagában nem egy súlycsoport. Ha ugyanannyiért adják, az audi már biztos hulladék. Ha szerelőhöz kell betolni nem mindegy melyikkel állítasz be.
4/5 anonim válasza:
Nekem egy 2007es Ford Focusom van igaz benzines és teljesen meg vagyok elégedve vele, de egy hatalmas nagy Audi fan vagyok :D szóval itt nagyon nehéz állást foglalnom. Alapjáraton az Audi drágább, úgyhogy ha egy árban vannak akkor valószínűleg több km van benne, mint a Fordban. Én azt mondom, hogy azt vedd, amelyik jobban tetszik, vagy praktikusabbnak találod, nem tudom pontosan mire kell a kocsi, de ezekkel nem hiszem, hogy nagyon mellé fognál mert kiváló járgányok.
5/5 A kérdező kommentje:
8-900 ezer körül már van mindkettőböl választék, annyit tudnék most rászánni az autó árára. Nekem is volt már egyszer egy 1.6 benzines I-es fókám, de most dizelt szeretnék. Igazábol az a3 paraméterei talán egy hajszállal nyeröbbek számomra.
2012. jún. 10. 14:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!