A nagy dilemma: Ford Focus vagy Hyundai Santa Fe?
Minden álmom egy 2005-ös évjáratú Hyundau Santa Fe, de elég sokat eszik. 9-10l-t városban, ami egy diáklánynak elég durva benziköltségeket jelent. Viszont valami miatt egyszerűen beleszerettem ezekbe a kocsikba.
Nézegettem a neten az eladó példányokat és körülbelül 1.500.000 és 2.500.000 körül kijönne. Ugyanebben az árkategóriában találtam Ford Focusokat amik csak 4.5l-t fogyasztanak városban, azok sem rosszak, de azért mégsem Hyundai. Mit csináljak ? A szívre vagy az észre hallgassak ?
Kollégámnak 1.6TDCi Ford Focus vegyes használatban is 6l körül fogyaszt... A hirdetésben írt fogyasztást felejtsd el. Inkább a népítéleten nézd. Persze 9-10-től még mindig jobb a 7l körüli egy benzinestől is.
Az eszedre hallgass. A Hyundai nem egy tartós autó. Nézz meg egy 10 éves Fordot meg egy 10 éves Hyudai-t. Nagy lesz a különbség.
"1,6 benzin 109 LE 240 Nm 4,5 l/100 km"
Kedves kérdező,ezt nyugodtan szorozd meg kettővel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!