Egyszer télen amikor nyitottam volna kulccsal, be volt fagyva és akkor romlott el.
Nem nyílik kulccsal se, nincs valahol biztosítéka a központi zárnak?
Szerintetek mi lehet a baja? Már több mint egy éve rossz.
2012. jún. 3. 16:37
1/10 anonim válasza:
a Fordnak (is) gyenge pontja ez a zár kérdés, mivel a vezető oldali ajtóban lévő zár a főnök ha az behal, akkor az egész központi önálló életet élhet, vidd a kocsit olyan emberhez akinek aki tud Ford hibát kiolvasni
2012. jún. 3. 16:53
2/10 A kérdező kommentje:
és a központi zárnak van biztosítéka?
2012. jún. 3. 16:55
3/10 anonim válasza:
Passatomon elég gyakran szétcsúszott a levegő csöve,csak érdekességképpen mondom..ez a csomagtartóban van nálam...
2012. jún. 3. 17:10
4/10 Beviz Elek válasza:
Biztosan van biztosítéka, mindenre raknak, hogy ha zárlat lenne akkor ne gyulladjon fel a kocsi. Én a biztosítékra tippelnék, mivel be volt fagyva és erölködhetett. A biztosíték ellenörzése ingyen van, lehet, hogy nem kell drágán szerelőhöz vinni, hogy megállapítsa ezt. A biztosítékok általában a kormánytól balra vannak lent. Biztos van ott vmi burok, azt lekapod és megnézheted. Lehet, hogy külön jelzi, de 5 perc alatt meg lehet nézni azt a 15 biztit. Én utólag szereltem be otthon a központizárat, és a rádió biztosítékára kötöttem. Az nem bírta és emiatt nem ment se a kp-i zár, se a rádió. Beraktam egy egyel nagyobbat és szépen működött.
2012. jún. 3. 20:48
5/10 A kérdező kommentje:
De akkor hogy bírom ellenőrizni a biztosítékokat?
amúgy meg találtam a biztosítékdobozt és ott F62-ig vannak a biztosítékok és a könyv ír egy F63 asat is de úgy írja hogy a biztósíték doboz hátsó oldalán
akkor most szereljem le a biztósíték dobozt és ott lesz a hátuljá??
2012. jún. 3. 21:03
6/10 A kérdező kommentje:
ja és az F63-mas a központi zár.
2012. jún. 3. 21:05
7/10 anonim válasza:
mondeban van biztosíték a motortérben és van a bal térdnél lévő lehajtható kis "zseb" mögött is, ki kell venni a kis zsebet és a hátulján fel is van rajzolva, hogy mi micsoda, hátha így van a Fókában is
2012. jún. 3. 21:23
8/10 A kérdező kommentje:
hát nem tudom szerintem a focusban nincs ilyen zseb.
2012. jún. 3. 21:29
9/10 anonim válasza:
na jó ezt már nem bírtam idegileg fel mentem a fordfocus.hu-ra ott azt írják van a bal lábnál ilyen lenyit6ó zseb és a 37-es számú 25Amperes bizti lesz a hunyó, ja ott is írnak a 63-mas számuról, de azt a zsebez próbáld már megtalálni elsőnek.
2012. jún. 3. 21:45
10/10 A kérdező kommentje:
ja azt már azóta tudom hogy ott van mióta megvettem a kocsit
csak egy kicsit furcsa volt így hogy zseb.
Na de 37 és a 38-as helyre nem lehet bíztosítékot rakni van neki helye de nincs benne az a fémes valami amibe belemegy a biztosíték szóval szinte kiesik és ezért akarom megtudni hogy a 63-mas hol van
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!