Szerintetek vegyek egy autót?
20 éves vagyok, lány, meglehetősen spórolós. Nem költök ruhákra, sportra, (gyors)étteremre, mozira stb.
Van kb. 1 millió megtakarított pénzem, amiből 3-400 ezerért szeretnék venni egy autót, mert egyszerűen imádok vezetni!!
Eddig a családi kocsit vezettem, ami egy 25 éves Suzuki. Elég ramaty állapotban van már, és az apukám sem nézte jó szemmel, hogy használom az ő kocsiját "elrontom"...
És még annyit, hogy teljes állásban dolgozom, nem járok suliba, de otthon lakom.
Ha nincs feltétlenül szükséged egy autóra, én a te helyedben spórolnék még egy kis pénzt és valami normálisabb fiatalabb autót vennék.
Egyébként én is hasonló helyzetben vagyok mint te. Nekem is már kellemetlen a családi autót (öregebb mint a tiétek) elkéregetni. Meg gyakran jön velem valaki, aki folyton beleszól, hogy hogyan vezessek.
Nekem is kb most ennyi pénzem van, de inkább várok még pár hónapot. Őszre lesz kb 1,3-1,4M-m, akkor fogok komolyabban belevágni az autóvásárlásba.
(Amúgy nem is gondoltam volna, hogy '87 környékén már lehetett nálunk Swiftet kapni. Akkoriban még nem sok futhatott nálunk, ha nem tévedek. :) )
Én meg azt mondom,hogy vegyél egy autót.
Nagyon sok szép órát fogsz vele magadnak szerezni.
Fiatal vagy,pénzed is van,add meg magadnak ezt a kis élvezetet,hogy a saját autóddal mész oda és akkor ,amikor csak kedved van hozzá.
Hisz autózni,az egy nagyon jó móka !
olyan vegyen 3 4 százezerért kocsit aki rutinos mert , azzoknak hamar baja lehet és finom full kell megérteni mit mond a motor.idejében tud diagnosztizálni nem jol ketyeg.
vegyél 6 7 százert.
vegyél, miért ne? keresel pénzt, fent tudod tartani, ennyi
amúgy hogy lehet elrontani egy 25 éves suzukit? annak úgy is m1 már :D
haha :D
és tényleg... miért is kéne megvonni az autózás örömét? kit érdekel, hogy nincs rá szükséged? szeretsz vezetni, van pénzed rá, élvezd az életet ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!