Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót vegyek? (bőv. Lent)

Milyen autót vegyek? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés
Van egy kiöregedő Feliciánk, amit nagyon szeretünk. hasonló kocsit keresünk. Nézegettük, hogy újra vehetnénk Feliciát, csak újabbat, jobb állapotút. Érdemes ilyet tenni vagy butaság? egy három évvel fiatalabb kocsi érhet kétszer annyit? 200 ezer körül tudnánk eladni a mostanit és 500 ezer körül keresnénk az utódját. Milyet ajánlotok? alacsony fenntartási költségekkel (nem magasabb, mint egy 1997-es Felicia esetén), relatíve alacsony fogyasztással (6 l körül), könnyen beszerezhető, elérhető alkatrészekkel keressük. Hasonlóan ferdehátút, mint amilyenek a Feliciák vagy a Swiftek. Tudom, utóbbi se lenne talán rossz választás, de valahogy nem szeretnénk Suzukit. Nem használjuk sokat, de azért nem is hétvégi autó a mostani. évi átlag 6 ezer km-t megyünk vele. Mit gondoltok? érdemes újabb évjáratú Feliciára költeni? vagy 500 ezer körül van jobb autó is, ami megfelel a fenti kritériumoknak?
2012. máj. 14. 14:46
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerelni hova viszitek? Ha van egy jól bejáratott Skoda-szerelőtök, akiben megbíztok és az autót is szerettétek, nem volt vele különösebb problémátok (kicsi, kényelmetlen az ülés, nem tetszik a formája, unjátok, stb.) akkor érdemes lehet újra egy Feliciát.

Mik jöhetnek még rajta kívűl számításba? Először is nyílván az utódja,

a Fabia: [link]

Honda Civic: [link]

Peugeot 306: [link]

Opel Astra: [link]

Mazda 323: [link]

2012. máj. 14. 15:13
 2/3 A kérdező kommentje:
Régi vágyunk egy Fábia, szóval szerintem arra gyűjtünk majd :-) köszönöm. a többi tippet is, azokat is megnézem. :-)
2012. máj. 15. 15:40
 3/3 anonim válasza:

Pont én is 500 körül nézelődöm, de nem nagyon találok olyat ami tetszene. Múltkor láttam 2000 körüli 5 ajtós 1,4-es Polo-t, de az gyakorlatilag ugyanaz a kocsi mint a Fabia.

Jó a Fabia, ami nem tetszik benne, hogy kemény az ülése nagyon, meg 90-től már hallani a motort.

Suzuki Ignist néztél esetleg? Az is jó és megbízható.

2012. jún. 2. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!